“Tap 011” na okupu, pozivaju na Đurđevo otvorenog srca

0
433

Đurđevo otvorenog srca je muzička manifestacija u organizaciji udruženja “Ujedinjene boja zvuka”. Treću godinu zaredom održaće se na sportskom poligonu u mestu Đurđevo, opština Žabalj, u Južnobačkom okrugu 22. jula.

tap 011 Đurđevo otvorenog srcaPored lepog ambijenta pod otvorenim nebom, organizatori navode da će posetioci uživati u izvrsnom muzičkom programu, kvalitetnom zvuku i pozitivnoj energiji. Kao i da Đurđevo otvorenog srca nudi i ono po čemu je najpoznatije – lubenice! Moći će da se probaju na jednom od njihovih štandova.

U subotu će koncert održati legendarni bend, koji je obeležio muzičku scenu devedesetih i početka dvehiljadite – “Tap 011”. I to, u punom sastavu. Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera obećavaju odličnu zabavu uz svoje najveće hitove. “Bunda”, “Vuk”, “Kapetan lađe” i mnoge druge pesme oriće se 22. jula u Đurđevu. Osim tapovaca, na istom događaju nastupiće još jedna zvezda devedesetih – Lee Man. Veče će upotpuniti DJ Mthaza tradicionalnim završnim DJ setom.

Karte se mogu naći u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na samom ulazu, na dan koncerta koštati 500 dinara. Cena VIP ulaznica je 1.500 dinara.

– Svako vreme je naše vreme, jer mi iako starimo, zajedno i dalje imamo posebnu emociju koju sa scene prenosimo publici. Jako se radujem nastupu sa mojim tapovcima, žarićemo kao nekada – rekla je pevačica Goca Tržan.djurdjevo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde