Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju “Taksi bluz”

0
211

Komedija “Taksi bluz” od 17. januara naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju "Taksi bluz"

Uoči premijere filma, Andrija Milošević i Nikola Đuričko u video prilozima pozivaju publiku da pogledaju ovaj film.

Komedija “Taksi bluz” od januara u bioskopima, pogledajte trejler

Svečana premijera filma “Taksi bluz” reditelja Miroslava Stamatova, održaće se u sredu, 16. januara (20h) u Sava centru. Iste večeri biće premijerno prikazan i u bioskopu Cineplexx Ušće (21h), a već sutradan moći će da ga pogleda publika širom zemlje. Ulaznice za premijeru u Sava centru mogu se kupiti na blagajni Sava centra, kao i na svim prodajnim mestima Eventima.

Andrija Milošević zaigrao novi ples – “galeblje kolo”

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je šarmantni “road movie” u kojoj je glavni junak priče Marko (Andrija Milošević). On je simpatični, propali dramaturg, koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos. Jer, u taksi vozilo se ušunja mali Damir, koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

NIKOLA ĐURIČKO: Iz šale postadoh reditelj

Scenario filma potpisuju Marko Backović i Marko Jocić. Glavne uloge tumače: Andrija Milošević; Milena Predić; Todor Jovanović; Aleksandra Tomić; Nikola Đuričko; Sergej Trifunović; Boris Milivojević; Boris Komnenić; Nikola Pejaković.

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom

Direktor fotografije je Luka Milićević; scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša; kostimograf Jelena Đorđević; montažer Davor Bosankić; autori muzike Igor Perović i Vladimir Krkljuša. Film su producirale Viktorija film i Klan Production; a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je Art Vista.

MARKO ŽIVIĆ: Ako ne bude posla u glumi, voziću taksi

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde