Film “Taksi bluz” premijerno 16. januara u Sava centru

0
179

“Taksi bluz” je debitantski film reditelja Miroslava Stamatova, koji je nastao u produkciji “Viktorija filma”, a po scenariju Marka Backovića i Marka Jocića.

Film "Taksi bluz" premijerno 16. januara u Sava centru

“Taksi bluz” biće premijerno prikazan 16. januara u Sava centru u 20h. A, prodaja ulaznica je počela od 25. decembra na blagajni novobeogradske dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima. Iste večeri film će biti prikazan i u bioskopu Cineplexx Ušće u terminu od 21h.

Snima se romantična komedija “Taksi bluz” Miroslava Stamatova

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je šarmantni “road movie”. Glavni junak priče je Marko, simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Njega tumači Andrija Milošević, koji je ujedno i koproducent filma sa Markom Jocićem.

Film "Taksi bluz" premijerno 16. januara u Sava centru

Avanture Marka pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos. U taksi vozilo se ušunja mali Damir, koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Nikola Pejaković Kolja “zapalio” Kombank dvoranu

Osim Andrije Miloševića, u ovoj urnebesnoj priči igraju i Milena Predić; Todor Jovanović; Aleksandra Tomić; Nikola Đuričko; Sergej Trifunović; Boris Milivojević; Boris Komnenić; Nikola Pejaković…

Direktor fotografije je Luka Milićević; scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša; kostimograf Jelena Đorđević; montažer Davor Bosankić. Autori muzike su Igor Perović i Vladimir Krkljuša.

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer je Art Vista.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde