Film “Taksi bluz” oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču

0
157

Uzbudljivu romantičnu priču sa Andrijom Miloševićem u glavnom ulozi, od danas mogu da pogledaju gledaoci širom Hrvatske i Slovenije, gde će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Film "Taksi bluz" oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču
Ekipa filma u Zagrebu, Foto: Promo

Nova domaća komedija “Taksi bluz”, nakon premijera po Srbiji, oduševila je i zagrebačku publiku. Zahtevi publike da pozdravi glumce i autorsku ekipu filma su glasni u celom regionu. Tako u subotu, 26 januara, ekipu filma očekuje svečana premijera u Podgorici. Istog dana komedija Miroslava Stamatova počeće sa prikazivanjem širom Crne Gore.

Film “Taksi bluz” za četiri dana videlo 50.000 gledalaca
Film "Taksi bluz" oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču
Posle premijera, ekipa filma poklonila se oduševljenoj zagrebačkoj publici, Foto: Promo

Za premijeru u Beču, u UCI Kinoewelt Millennium City, koja je zakazana za 1. februar (20h), već se traži karta više. U ovom tenutku rasprodate su dve projekcije i otvorena je treća. Dva dana kasnije i stanovnici Graca; Insbruka; Lauteraha; Linca; Salzburga; i Vilaha; moći će da pogledaju priču o simpatičnom taksisti čiji se život menja tokom jedne urnebesne noći.

Film "Taksi bluz" oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču
Premijera u Zagrebu, Foto: Promo

Od petka, 1. februara “Taksi bluz” počeće sa prikazivanjem širom Švajcarske (Lucern; Ditlikon; Vil; Cirih; Bern; Bazel; Lugano); kao i Švedske; Belgije; i Luksemburga. Od 10. februara film startuje u više od 20 gradova Nemačke (Berlin; Bon; Bremen; Dortmund; Drezden; Dizeldorf; Esen; Frankfurt; Hamburg; Hanover; Minhen; Oferbah; Štutgart i drugi).

Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju “Taksi bluz”
Film "Taksi bluz" oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču
Andrija Milošević, Miroslav Stamatov i Milena Predić, Foto: Promo

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić; Todor Jovanović; Aleksandra Tomić; Nikola Đuričko; Sergej Trifunović; Boris Milivojević; Boris Komnenić; Nikola Pejaković; Miloš Samolov; Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma. “Taksi bluz” su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer filma je Art Vista.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde