Vranjačka Banja: Takmičenje u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi

0
192

Takmičenje u najdužem poljupcu biće održano u Vrnjačkoj Banji 14. februara na čuvenom Mostu ljubavi u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Vrnjačka Banja takmičenje u ljubljenju na Mostu ljubavi
Foto: Promo/Turistička organizacija Vrnjačka Banja

Ovo je deseta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji i prosljavljaju svoju ljubav.
Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka!

Lovefest: Više od 100.000 ljudi na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja takmičenje u ljubljenju na Mostu ljubavi
Foto: Promo/Turistička organizacija Vrnjačka Banja

Pobednici su ranijih godina bili birani u tri kategorije. I to – najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par. A, od ove godine uvodi se i četvrta kategorija – najmlađi par (preko 18 godina). Učesnike očekuju vredne nagrade. Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji; vikend na Kopaoniku; i romantična večera za dvoje. Još jedan novitet ove godine je i to da će publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

Josipa Lisac završava slavljeničku turneju u Sava centru na Dan zaljubljenih
Vrnjačka Banja takmičenje u ljubljenju na Mostu ljubavi
Foto: Promo/Turistička organizacija Vrnjačka Banja

– Ova 2018. godina je definitivno u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja čak 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizujemo i ovo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada. Samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekor od 101 minuta biti oboren – kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

„Mostar Sevdah Reunion“ za Dan zaljubljenih na Kolarcu

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036-611-105; ili lično na dan održavanja manifestacije.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde