Ovo su takmičari 4. sezone TLZP, šou počinje 1. oktobra

1
1654

Četvrta sezona popularnog takmičarskog šou programa humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” počinje u nedelju 1. oktobra od 21.00 na Prvoj TV.

– Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i poznata lica koja će nas sve iznenaditi! – poručuju sa Prve za šou “Tvoje lice zvuči poznato”.

takmičari 4. sezone Tvoje lice zvuči poznatoA među takmičarima ove sezone su: Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edit Aradinović iz grupe “Ministarke”, Stefan Dimitrijević Leon, Nenad Pagonis, Bane Vidaković i Bebi Dol.Tokom narednih meseci, gledaoci će ih videti u ulogama domaćih i svetskih muzičkih zvezda. Pokušavaće iz nedelju u nedelju što vernije da prikažu nastupe velikih muzičkih imena. A i svoj talenat da uđu u tuđu kožu.

Učesnik TLZP i bivši ministar kulture

Pogled ispod obrva 💋

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je šarmantna Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu, i biće im najveća podrška.

TLZP: Tijana Dapčević i „Ministarka“ Edita učesnice nove sezone


– Sjajni takmičari spremni da nas zabave, žiri zbog koga ćete plakati od smeha… Šta dalje, kad već znate da se ovakav šou ne propušta! najavljuju iz Prve novu sezonu TLZP.

Iako iz Prve nisu pominjali ko su članovi žirija, beogradski mediji objavili su da će takmičare ocenjivati osim publike i Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović.

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde