“Tajne vinove loze” – Superstar TV i RTS emituju novu domaću seriju

0
88

Kroz 36 epizoda gledaoci će pratiti sudbine, drame i borbe dve porodice iz različitih kulturnih miljea. Njihove intimne sage su obavijene lažima i prećutkivanjem.

"Tajne vinove loze" - Superstar TV i RTS emituju novu domaću seriju
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: Promo

Nova domaća serija “Tajne vinove loze” počeće da se prikazuje na Superstar TV 18. januara i emitovaće se svakog radnog dana od 21h. Takođe, moći će da je prate i gledaoci RTS-a, gde je prva epizoda na programu 23. januara na Prvom programu (20h).

Okosnicu TV serije “Tajne vinove loze” čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog i bogatog poslovnog čoveka Vuka Tomovića, iz Subotice, krije mnoge tajne. Ali i Vera Smiljanić, samohrana majka trojice sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka Anja je završila enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.

Serija “Drim tim” od 2. januara na Superstar TV
Nebojsa Milovanovic
Nebojša Milovanović, Foto: Promo

U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Vino, ljubav, novac, tajne iz prošlosti… Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci. Melodramska nota koja je sve vreme prisutna u ovoj seriji ukazuje da nema porodice bez tajne. Ali i da je u vinu istina.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović, a u dramaturškom timu su bili su Ivan Mitrović i Marko Popović. Režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Maria Rossi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić, koji je ujedno i izvršni producent serije. Autor muzike je kompozitor Zoran Simjanović, a naslovnu pesmu izvodi grupa “The Frajle”. Scenograf je Nikola Berček.

Siniši Paviću nagrada “Dositej Obradović” za životno delo
tajna vinove loze vojin-cetkovic-anita-mancic
Vojin Ćetković i Anita Mančić, Foto: Promo

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović; Vojin Ćetković; Milica Zarić; Nebojša Milovanović; Vanja Nenadić; Dragan Petrović; Anita Mančić; Miodrag Krivokapić; Dara Džokić; Marko Vasiljević; Milutin Milošević; Jovo Maksić; Aleksandar Đurica; Sena Đorović; Aleksandar Srećković Kubura; Luka Grbić i drugi.
Serija “Tajna vinove loze” nastala je u proizvodnji Telekoma Srbija i Metropolitan Productions.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde