“Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” od 6. juna u bioskopima

0
102

Američki crtać sinhronizovan je na srpski. Glumci koji su pozajmili glasove omiljenim animiraim likovima su: Marko Marković, Nemanja Živković, Milena Živanović, Ana Simić i Milan Antonić, koji je i reditelj sinhronizacije ovog filma.

"Tajne avanture kućnih ljubimaca

“Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” (The Secret Life of Pets 2), deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination, počeće da se prikazuje na redovnom bioskopim repertoaru u Srbiji od 6. juna. A, pretpremijerno će se prikazati u subotu i nedelju, 1. i 2. juna, u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center; Cineplexx 4D Delta City; Cineplexx BIG Beograd; Tuckwood; Roda; Kombank Dvorana; Cine Grand Capitol Park Rakovica; Fontana; Arena (Novi Sad); Cineplexx Promenada (Novi Sad); CineStar (Novi Sad); CineStar (Pančevo); CineStar (Zrenjanin); Cineplexx Niš; Cineplexx Kragujevac Plaza; Vilin grad (Niš); Eurocinema (Subotica); Abazija (Subotica); LM (Šabac); Centar za kulturu Smederevo; Cineplexx MNE Delta City (Podgorica); Cadmus Cineplex (Budva); Cinema 213 (Nikšić). Film je sinhronizovan i titlovan, u 2D i 3D tehnologiji.

Animiran muzički film “Ružnjići”u bioskopima širom Srbije
"Tajne avanture kućnih ljubimaca od 6. juna u bioskopima

U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016, izuzetno zapaženog kod publike. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora, koji je zaštitni znak Illumination studija. U filmu “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” istražuje se emotivni život naših ljubimaca; duboke veze koja ih spaja sa porodicama; i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika – šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće?

Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom. Sve to samo pojačava Maksovu anksioznost. Na svu sreću, terijer će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

Za to vreme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka. A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj. I to, od trenutka kada je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kada se pojavi Dejzi, neustrašiva ši cu, i zatraži Grudvičinu pomoć zbog opasne misije, sve se menja. On će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je. Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima? E, to će saznati svi koji pogledaju animiranu avanturističku komediju “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”.

Distributer filma je “Taramount film”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde