Crtani film “Tajna izgubljenog kraljevstva” od 27. februara u bioskopima

0
340
Glas Maje Odžaklijevske u crtaću "Tajna izgubljenog kraljevstva"
Novi crtać uskoro u bioskopima u Srbiji i regionu

U beogradskom studiju “Blue House” završena je sinhronizacija nove porodične animirane avanture o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe.

Crtani film “Tajna izgubljenog kraljevstva” počeće da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara. Glasove animiranim likovima pojamili su poznati glumci, kao i pevačica Maja Odžaklijevska. U naslovnoj ulozi je Hadži Nenad Maričić, a tu su i Jelena Gavrilović; Slobodan Boda Ninković; Dragan Vujić Vujke; Marko Marković; Dimitrije Nikolić; Milan Antonić; Slobodan Tešić; Nikola Bulatović; Đorđe Nikolić; Zdravko Savić; Nikola Šurbanović… Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke. Distibuter je kuća “Fame Solutions”.

Jelena Gavrilović ponovo među najboljim sinhronizacijama Elze
"Tajna izgubljenog kraljevstva": Maja Odžaklijevska pozajmila glas crtanom junaku

“Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, glavni junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje. Oni ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih”, koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Stiže crtać “Vreme je za sankanje”, tu je i numera “Najbolji dan”
"Tajna izgubljenog kraljevstva": Maja Odžaklijevska pozajmila glas crtanom junaku

Reditelj i scenarista animirane avanture “Tajna izgubljenog kraljevstva”je Kirby Atkins. Našoj publici je dobro poznat kao animator filmova “Štrumpfovi 2”; “Alvin i Veverice”; “Džimi Neutron”; kao i Spilbergovog filma “Veliki dobroćudni džin”. Ovo je njegov dugometražni rediteljski debi, vizuelno izvanredan, i iako nezavistan film, već se izdvojio rame uz rame sa filmovima velikih studija.

Crtani film “Patrolne šape”u bioskopima, sinhronizovan na srpski

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde