Suzana Perić i Jelena Gavrilović otvaraju zimski Milano Fashion Week

0
68

Kreatorka i glumica, nakon što su minule jeseni otvorile 33. Fashion selection u Beogradu, nastavljaju saradnju. Ovog puta u Italiji.

Suzana Perić i Jelena Gavrilović otvaraju zimski Milano Fashion Week
Suzana Perić na Milano Fashion Weeku prošle godine, Foto: TamtamMilano

Suzana Perić dobila je poziv da otvori zimsko izdanje Nedelje mode u Milanu – Milano Fashion Week 19. februara, u okviru programa “Mad Mood”. Srpska modna kreatorka je prošle godine na toj modnoj manifestaciji dobila priznanje za najboljeg internacionalnog dizajnera za reviju “La Perla Bianca”.

Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku

Ove godine Srbiju će predstaviti Suzanina revija “Passaporto” (pasoš). Tokom revije uživo će nastupiti poznata glumica Jelena Gavrilović. Ona će izvesti pesmu “Ne pali svetla u sumrak” Lole Novaković, sa kojom je pevačica predstavljaja Srbiju na izboru za Pesmu Evrovizije 1962. godine.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”
Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku
Lena Kovačević, Jelena Gavrilović i Suzana Perić, Foto: Aska

Kao pobednica u kategoriji “Winner for Mad Mood” na Serbia Fashion Weeku, dizajnerka Suzana Perić premijerno je predstavila svoju kolekciju na Milano Fashion Weeku 19. septembra 2019. Prošle godine gošća na reviji Suzane Perić u okviru Nedelje mode u Milanu bila je Lena Kovačević. Inače, voditelj završnog dela programa bila je poznata italijanska voditeljka Valerija Marini.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde