Sutra počinje Exit festival, 50 godina Leta ljubavi uz nove Viber stikere

0
195

Nakon velikog uspeha “Exit Adventure” stikera, koji su za godinu dana razmenjeni 15 miliona puta širom sveta, Exit festival i Viber izdaju novi paket u čast 50. godišnjice velikog Leta ljubavi 1967.

The-Killers Exit festivalExit Festival otvoriće svoje kapije u sredu, 5. jula. Nultog dana festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi biće koncert američke rok grupe „Kilers“. Svetski poznati muzičari odabrali su tri predgrupe – njujoršku četvorku „Teachers“, domaći rok sastav „Van Gog“ i riječki indi-rokeri „Džonatan“.

„Kilersi“ odabrali „Van Gog“ i još dve predgrupe za nastup na „Egzitu“

Ove godine festival oživljava revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet pre pola veka uz prepoznatljivi flower power i univerzalnu poruku mira, ljubavi i zajedništva. U čast 50 godina Leta ljubavi 1967, Exit i Viber izdali su novi paket stikera. Fanovi festivala širom sveta poslali su oko 3.000 kreativnih ideja, a izabrani su najbolji za nove stikere.

pr-exit-foto-promo-1495202543-1188397Pratioci Exita na Viberu izabrali su tri najbolje i njihove ideje su uključene u konačni hipi-paket, koji sadrži 23 stikera dostupne na srpskom i engleskom jeziku. Festival je među najpopularnijim svetskim brendovima na Viberu, sa oko 1,1 miliona pratilaca iz 174 zemlje zahvaljujući prethodnom paketu stikera koji su odmah postali hit i razmenjeni su preko 15 miliona puta širom sveta.

„Oglasi za život“: Poznati pomažu izgradnju dečje bolnice, uključi se i ti u akciju

exit_viber-stikeriSvi mogu da prate Exit na Viberu, bilo putem pretraživanja aplikacije ili linka: www.viber.com/exit. Sa preko 800 miliona korisnika širom planete, Viber je jedna od vodećih komunikacionih platformi, kao i sve prisutnija društvena mreža. Mnogobrojni vodeći svetski brendovi i javne ličnosti danas imaju svoje Viber kanale, kao što su Viber četovi, gde fanovi mogu da prate najnovije vesti ili nađu ekskluzivan sadržaj. Neki od brendova, kao što je Exit, imaju i svoje automatizovane virtualne asistente koji mogu da vam pomognu da izaberete i delite sadržaj, nađete korisne informacije kao što su satnica festivala, mapa zona i bina, a uskoro će, pored brojnih novih funkcija, svi pratioci njihovog naloga moći na ovaj način da kupe ulaznice za festival.

Exit pozvao 33 benda sa regionalnog konkursa

Ove godine, Exit timu pridružila su se četiri festivala: u Hrvatskoj (Sea Star); Rumuniji (Revolution Festival); Srbiji (EXIT); i Crnoj Gori (Sea Dance) i svi zajedno čine jednu festivalsku celinu pod imenom “Exit Leto ljubavi 2017″. Središnji događaj, festival Exit, odigraće se na jedinstvenoj Petrovaradinskoj tvrđavi i trajaće pet dana od 5. do 9. jula. Postava: “The Killers”; Liam Gallagher; Jason Derulo; Roisin Murphy; Solomun b2b Dixon i brojni drugi.

Exit spremio novi izgled mts Dance Arene za njen 15. rođendan

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde