Kombank dvorana: Srpsko-hrvatski stand up šou “Susjedi iz komšiluka”

0
32

Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke, i ostale ljubitelje humora ovo je događaj koji ne bi trebalo da propuste.

Kombank dvorana: Srpsko-hrvatski stand up šou "Susjedi iz komšiluka"

Veče stand-up komedije “Susjedi iz komšiluka” biće održano 21. juna (21h) u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani. Beogradskoj publici predstaviće se dvojica najpoznatjih hrvatskih komičara Peđa Bajović i Zvonko Kožić. Pričaće o traumama iz detinjstva, traumama sa komšilukom i drugim veselim temama iz svakodnevnice naroda i narodnosti iz bivše SFRJ. Gost večeri biće stand up komičarka i glumica Ana Poznanović. Ona će braniti boje srpske zastave i zagrevati publiku pričama koje njen psihijatar više ne želi da sluša. “Susjedi iz komšiluka” nasmejaće publiku do suza.

Autobiografski stendap šou Nikole Đurička

Peđa Bajović jedan je od pokretača stand-up komedije u ovom delu sveta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja i stotine gradova. Prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012; a 2016. godine ušao je u finale svetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku nalaze svoje mesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

Stand-up predstava ”Iskreno, Ugrenović”

Zvonko Kožić rođen je u Zagrebu, i od malih nogu zaljubljen je u crtane filmove. Majka ga stalno ispituje kad će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand-up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikad neće uozbiljiti. Karijeru stand-up komičara započeo u Studiju Smijeha. U minuloj deceniji nastupao je na regionalnim festivalima. Uspešno vodi nekoliko stand-up programa u Zagrebu.

Ana Poznanović je stand up komičarka i glumica iz Beograda. Poznata je kao veliki borac za prava žena sa malim grudima. Igra u hit komediji “Ako sam žena, nisam konj”. Vozi bicikl i do sad je niko nije zgazio, a mogao je. I želeo je…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde