Šurenje – najveći maskenbal u Novom Sadu slavi 5. rođendan na Spensu

0
123

Ovaj dogadaj je ujedno i zagrevanje za 20 godina postojanja Exit festivala i promocija X-Bass bine.

Šurenje - najveći maskenbal u Novom Sadu slavi 5. rođendan na Spensu

Šurenje – tradicionalno najveći maskenbal u Novom Sadu slavi jubilarni 5. rođendan i to na Spensu, u subotu, 2. novembra. Ovaj event je svaki put do sad bio rasprodat.

Ove jeseni ugostiće trenutno najpopularniji, svež talas neurofunka i to pravo iz Rusije. U Novi Sad stiže moćni Mižo, bivši član svetski popularnog neurofunk fenomena “Gydre”. Mižo je poreklom iz Moskve, a ovo će biti njegovo prvo gostovanje ne samo u Srbiji, nego na ovim prostorima.

Exit 2019: Dostignut istorijski maksimum po brojnim parametrima
Šurenje - najveći maskenbal u Novom Sadu slavi 5. rođendan na Spensu
Foto: Drop Sensei

Pored domaćina “Drop Sensei”, lokalnu podršku pružiće veoma mladi duo iz Novog Sada “Baboon”; zatim producent i DJ u usponu iz Osijeka – Minimalist; kao i mlad i talentovan DJ iz Sombora – Bane; uz fenomalanu pratnju M.C. Bo_JAH-a.

Šurenje - najveći maskenbal u Novom Sadu slavi 5. rođendan na Spensu

Velika novina za ovaj događaj je da će trajati do 6h ujutro! Organizatori maskenbala “Šurenje” su “Drop Sensei” i Exit festival. Cena ulaznica u pretprodaji je 799 dinara i trajaće od 11. do 26. oktobra, a vrši se online na www.gigstix.com kao i na glavnoj gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin). Posle toga, regularna cena ulaznica je 999 dinara, a VIP ulazica je 1.499 dinara. Ako ostane karata, na ulazu će biti skuplje.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde