Superstar TV najavila serije “Dug moru”, “Rokopisac”, “Državni službenik 2″…

0
659

Gledaoce očekuje nove dokumentarne i igrane serije, kvalitetnog sadržaja.

Superstar TV najavila serije "Dug moru", "Rokopisac", "Državni  službenik 2"...
Sa konferencije za novinare, Foto: Promo

Superstar TV predstavio je novi serijski program, u produkciji Telekoma Srbija. Kako su saopštili, on će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas, ali i u regionu. Na ovom kanalu uskoro će početi da se emituju serije “Dug moru”, “Rokopisac”, nastavak “Državnog službenika”…
– Pored već veoma kvalitetne ponude serija domaće produkcije, najavljeni program dodatno će pozicionirati Superstar TV kao vodeći kanal za filmski i serijski sadržaj – saopštili su iz Superstar TV.

SuperStar TV: Od jeseni novi sitkom “Nek’ ide život”

Među najavljenim projektima, svakako će mnoge obradovati nova sezona serije “Državni službenik” velikog televizijskog maga Predraga Gage Antonijevića. Ova hit serija sa sjajnom glumačkom ekipom obeležila je početak godine, uzburkavši javnost uvidom u svet tajnih službi koji je do sada vešto skrivan od nje. Sada se sa nestrpljenjem očekuje nastavak na Superstar TV koji prati glavnog lika, agenta Lazara, i njegovu borbu protiv neprijatelja države, kao i njegov porodični život koji se isprepletao sa službom i postao sastavni deo posla.

Superstar TV najavila serije "Dug moru", "Rokopisac", "Državni  službenik 2"...

Najava još jedne serije pod producentskom palicom Gage Antonijevića izazvala je veliko interesovanje. U pitanju je nova kriminalistička serija “Pevačica”. U njoj se, za razliku od drugih serija istog žanra, prepliće svet magije i paranormalnih pojava sa istragom oko ubistva.

Superstar TV: Humoristička serija “Vrata do vrata” od 25. februara

Serija “Košare” biće projekat koji će na Superstar TV doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije. Autori Balša Đogo i Nemanja Mićić najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz prvih dana teške borbe koja je postala simbol odbrane otadžbine. Igrana serija biće svedočanstvo o hrabrim mladićima koji su uspeli da u nemogućoj misiji odbrane granicu od višestruko brojnijeg neprijatelja, pokazavši šta znači biti patriota i kako se voli domovina.

Petar Peca Popović, Zoran Predin i Milan Nikodijević – u dokumentarnom serijalu “Rokopisac” učestvovaće 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, Foto: Promo

Petar Peca Popović, jedan od najboljih, najpoznatijih i najautoritatvnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji, najavio je dokumentarnu seriju “Rokopisac”. U njoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara i dizajnera. “Rokopisac” ilustruje putovanje sa Popovićem kroz šest država bivše SFRJ tokom kojeg sa najznačajnjim predstavnicima ove kulture pokušava da odgovori na pitanje: Da li je raspadom Jugoslavije rokenrol izgubio na značaju koji je imao?

Vraćaju se “Sinđelići”: “Srpski Seranovi” od 8. aprila na Superstar TV

“Dug moru” je serija o kojoj se se već dugo priča, a koja će zasigurno obeležiti jesen pred malim ekranima. Dramska saga s elementima trilera i mitskih elemenata, zapravo predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi. Režija je poverena Goranu Gajiću, a scenario su pisali Stevan Koprivica i Hajdana Baletić. Uloge tumače Dragan Mićanović, Nada Šargin, Vesna Trivalić, Bojana Maljević, Sergej Trifunović, Bojan Dimitrijević, Ana Lečić i mnogi drugi.

Superstar TV najavila serije "Dug moru", "Rokopisac", "Državni  službenik 2"...
Iz serije “Dug moru”, Foto: Prmo

– Superstar se nalazi među deset najgledanijih kanala u zemlji, te je nastavak ulaganja u nove igrane i dokumentarne formate ove televizije sasvim logičan korak. Telekom Srbija nastavlja sa ozbiljnom produkcijom serija i drugih formata po standardima velikih svetskih televizijskih kuća, koje zadovoljavaju očekivanja najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, ali i šire. Želimo da podignemo kvalitet i stvorimo raznovrsan sadržaj kako bismo gledaocima pružili bogat izbor zabavnog, ali i edukativnog programa koji može ravnopravno da parira velikim svetskim TV projektima – izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Zdravko Šotra dobitnik Zlatne antene za doprinos TV produkciji

Procvat scene domaćih TV serija istovremeno otvara vrata i pruža šansu mnogim mladim glumcima, ali i drugim radnicima flimske i televizijske industrije kod nas. Nove serije koje će uskoro biti emitovane na Superstar TV kanalu predstaviće nova, talentovana lica za koja će publika u Srbiji tek čuti.
SuperStar TV je jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji. Mogu ga pratiti korisnici mts TV-a; kablovskog operatora Supernova; i satelitske televizije m:SAT tv; kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH; i širom sveta preko GO4TV.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde