Superstar Fest 30. i 31. avgusta u Palanačkom kiseljaku

0
294

Smederevska Palanka dobija open air festival od ove godine, koji će biti organizovan u prelepom okruženju parka i banje Kiseljak,

Superstar Fest 30. i 31. avgusta u Palančkom kiseljaku

Superstar fest biće održan 30. i 31 avgusta, na prostoru Palanačkog kiseljaka, koji će, za tu priliku biti preuređen u festivalski kompleks sa savremenom binom, chillout zonom, punktovima sa hranom i pićem… Prvog dana nastupiće bendovi “Crvena jabuka”; “Orthodox Celts”; “Epilog”; “Nikom ništa”; i DJ Petrovitz Yugoslavia. U subotu su najavljene grupe “Partibrejkers”; “Bad Copy”; “Čovek bez sluha”; “Keni nije mrtav”; i DJ Peter Portman.

Izmenjen muzički program 17. BBF – neće biti nastupa Džonija Mara

Palanački Kiseljak smešten je nedaleko od centra grada. Infrastruktura i kapaciteti prostora su idealni za održavanje ovakve manifestacije, a za vreme festivala, ovaj prostor će biti specifično uređen, uz dosta interesantnih detalja. Programi počinju od 20h, manifestacija je pogodna za sve uzraste.

– Prvi muzički festival Superstar Fest je koncipiran tako da može da pokrije sve muzičke ukuse. Obilovaće dobrom ponudom svih pića sa brendiranih šankova, najkvalitetnijom brzom hranom, vrhunskom produkcijom (bina, svetlo, ozvučenje, itd…) i neverovatno prijateljskom cenom ulaznice! – kažu organizatori.

Dunav Film Fest 2019: Glumački žiri dodeliće nagradu “Dunavska lađa”

Uz dobro poznate hedlajnere – “Crvenu jabuku”, kao istrajni pop rock bend sa veliki brojem hitova; “Partibrejkerse”, rezidente rokenrola na ovim prostorima; nasupiće i hip hop atrakicja “Bad Copy”, koja se posle odličnog albuma “Krigle” vratila sa novim singlom “Prazan disko”. Uz “Orthodox Celts”, koji neguje tradiciju irske muzike, u lajnapu su i popularni “šumadijski Ramonsi” – “ČBS”, koji su već uveliko na turneji “Stanimo u gard” širom regiona; i hard and heavy bend “Epilog”, koji uz autorske pesme, ima i najveće hitove grupe “Osvajači”. U festivalskom programu uzeće svoje učešće i dva kvalitetna noviteta sa domaće scene – mladi melodic punk bend iz Kruševca, “Keni nije mrtav” (u pitanju je jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji); i “Nikom ništa”, kragujevački punk rock sastav sa debi albumom “U inat sivilu”.

36. Nušićevi dani: Predstava “Noćna straža” najbolja po oceni publike

Obe večeri, po završetku hedlajnera, od 1h iza ponoći, posetioce Superstar festivala očekuju i DJ setovi – Petrovitz Yugoslavia i Peter Portman. U pretprodaji su dvodnevne ulaznice po ceni od 800 dinara. Pojedinačne karte prodavaće se na ulazu po ceni od 500 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na ovim prodajnim mestima: Smederevska Palanka – Beer Ti Ja; Velika Plana – The Moment Café Club; Mladenovac – Caffe Dvorištance; Smederevo – Mašinac.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde