Superstar TV: Serija “Državni službenik” o srpskoj tajnoj službi od 24. marta

0
651

Na mts TV kanalu Superstar gledaoce očekuje zanimljiv domaći špijunski triler.

Superstar TV: Serija "Državni službenik" o srpskoj tajnoj službi od 24. marta

Nova serija “Državni službenik” počeće da se emituje od nedelje, 24. marta u 21h, kada će biti prikazane prva i druga epizoda. Kako su najavili iz mts TV, reč je o uzbudljivoj priči o agentima srpske tajne službe. Oni daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga.

Superstar TV: Humoristička serija “Vrata do vrata” od 25. februara

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, porodicu i sebe samoga.

Žarko Laušević i Nenad Jezdić, Foto: Promo

U “Državnom službeniku” uloge tumače: Milan Marić; Žarko Laušević; Nebojša Dugalić; Nenad Jezdić; Marta Bjelica; Ljubomir Bulajić; Radovan Vujović; Marko Baćović; Vaja Dujović; Nenad Okanović; Marko Božić; Sonja Kolačarić; Milena Radulović; Aleksandar Berček… Serija će se prikazivati nedeljom od 21h. Scenario je, po ideji Predraga Gage Antonijevića, napravio Dimitrije Vojnov. Režiju potpisuje tandem iz “Ubica mog oca” Ivan Živković i Miroslav Lekić.

“Žigosani u reketu 2”: Nove epizode na NOVA S od 28. marta

– Zahvalio bih Gagi Antonijeviću što je prihvatio da bude deo našeg tima. Za kratko vreme uspeli smo da od Superstara napravimo kanal koji je među deset najgledanijih. Imamo neku težnju da od tog kanala stvorimo srpski HBO na kome će se gledati samo dobre serije i filmovi. “Državni službenik” će vas do poslednje epizode držati prikovana za male ekrane – poručio je Vladimir Lučić iz Telekoma.

Superstar TV: Serija "Državni službenik" o srpskoj tajnoj službi od 24. marta
Ljubomir Bulajić, Milan Marić i Marta Bjelica, Foto: Branimir Milovanović / Promo

– Naša serija dešava se danas, a ne pre 10 godina. Za mene je bilo otkrovenje što ćemo u seriji gledati neke nove mlade glumce, koji su sjajni. “Državni službenik” pomeriće standarde! – rekao je Predrag Gaga Antonijević, koji je producent projekta.

Nova S: Ekranizacije dela Dobrice Ćosića “Vreme smrti” i “Vreme zla”

Inače, Tihomir Stanić i u novoj seriji igra inspektora Marjanovića, kao i u “Ubicama mog oca”.
– Glavni junaci ovde ga potpuno drugačije doživljavaju. Imam nekoliko scena i pravi se veza između javne i državne bezbednosti. Bilo je i meni zanimljivo da je i Marjanović uspeo da stigne u drugu seriju – kaže Stanić.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde