Superfinale “Zvezda Granda” 28. juna u Beogradu, pripremaju se brojna iznenađenja

0
400

Superfinale 11. sezone “Zvezde Granda” održaće se u Beogradu 28. juna, i to u studiju “Granda” na Košutnjaku, gde su snimane sve emisije ovog muzičkog takmičenja. Zvezde Granda ziri promo

Spektakularna završnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” sezona 2016/2017 se uveliko priprema, a gledaoce, po svemu sudeći, čeka noć puna iznenađenja i premijera.

Mnogi tvrde da će ovogodišnje veliko finale biti najspektakuarnije do sada. Očekuje se da pravi šou naprave članovi žirija, na čelu sa Jelenom Karleušom.

JK će te večeri predstaviti dve nove pesme – duet sa Azisom pod nazivom “Ostavljam te”;  kao i dugoočekivani duet sa Acom Lukasom “Bankina”.

Ono po čemu će ovo finale biti drugačije od svih prethodnih jeste po tome što će na kraju biti proglašena dva pobednika. Jednog će izabirati žiri, a drugog publika.

– Jedan pobednik biće izabran po odluci gledalaca koji će glasati. Dok će drugog pobednika birati stručni žiri; dobro poznata šestorka, zajedno sa svim tajanstvenim članovima žirija koji su bili tokom ove sezone. Glasanje će biti slično evrovizijskom sistemu bodovanja – rekao je Saša Popović.

Podsetimo, prošlogodišnje finale održano je u Sarajevu, a 2015. godine u Skoplju. Sada je red došao na Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde