SubBeerni centar: Otvaranje uz svirku Kikija i “Pilota”

0
1076

Na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni, otvara se mesto sa izuzetnim ambijentom, pun kulturnog, a i pivarskog nasleđa, u kome će posetioci imati priliku da uživaju u “živoj” svirci.

SubBeerni centar Kiki i Piloti otvaranjeKiki Lesendrić i “Piloti” otvoriće svojim koncertom najveću pivnicu u Beogradu, u petak, 29. decembra. SubBeerni centar (Sabirni centar) u Cetinjskoj 15 (ispod Elektropionira u podzemlju) je novo mesto gde će se održavati nastupi poznatih izvođača, ali će vrata biti otvorena i za tribjut i kaver muzičare, kao i za demo bendove.Kiki Lesendrić i „Piloti“ predstavili spot za dobro znanu pesmu „Leto“

SubBeerni centar Kiki i Piloti otvaranje– Drago mi je što ponovo sviramo pred beogradskom publikom u jednom posebnom ambijentu. Dugo nismo svirali u klubu, a takve svirke uvek donose jednu posebnu energiju. Raduje me i što Beograd dobija jedno sjajno mesto za dobar provod uz dobru muziku – rekao je Kiki Lesendrić.

Kiki Lesendrić piše pesmu za Bočelija

Za ove muzičare nije potrebna posebna najava. Njihove pesme obeležile su period u istoriji Jugoslavije, a oni dosledno nastavljaju i dalje da oduševljavaju svojom muzikom i nastupima. Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su “Kao ptica na mom dlanu”, “Zaboravljeni”, “Leto”, ali i onim nešto mlađim poput “Slučajno”, “Noć kao iz sna”, “Manje više”…

„Bijelo dugme“ oborilo rekord posećenosti Dana piva u Zrenjaninu

SubBeerni centar Bjaloni pivara– Naši zidovi su puni istorije. Baš na mestu na kojem se nalazi SubBeerni centar nekada je radila jedna od najvećih i najstarijih pivara u gradu. “Ignjat Bajloni i sinovi” je od 1888. bila jedna od retkih pivara na parni pogon sa najmodernijim mašinama tog doba. U ovom prostoru se u narednom periodu očekuje i kuhinja po ugledu na svetske metropole koje neguju kulturu pivnica. Takođe, naša vrata će uskoro biti otvorena i za galerije i izložbe i mnoga druga kulturna dešavanja — obaveštavaju iz SubBeerni centar. I dodaju da će ovo mesto biti najveća i najautentičnija pivnica u Srbiji, a verovatno i šire.

„Beogradska zima“: Bogat program tokom dva meseca

SubBeerni centar otvaranje dočekPosle Kikija i “Pilota”, 3O. decembra u Cetinjskoj 15 nastupiće “Bijesovi”. A, za novogodišnji doček, 31. decembra, pripremljen je specijalan program za najluđu noć. Krušovice draft – besplatno veče za posetioce uz ulaznicu; a za svirku su zaduženi “Magic Bush” (Brit rock/power pop), koji pored pesama iz perioda britanske invazije, izvode i originalne kompozicije koje su inspirisane uzorima sa ostrva; “Maljčiki” – novi talas tribjut bend, izvode energičnu, divlju, ludu muziku i prenose na publiku energiju bendova “Idoli”, “EKV”, “Haustor”, “Partibrejkers”, “Električni orgazam”, “Šarlo akrobata”, “Prljavo kazalište”, “Azra”… i ostalih fantastičnih izvođača koji su obeležili taj period; a biće tu i DJ Miloš Vlalukin – glumac koji pravi čuda za DJ pultom, a za Novu godinu ima zadatak da ni trenutak posetioci nemaju mira. Žurka će trajati do jutra.

Najluđa noć u Beogradu uz „Riblju čorbu“, Acu Lukasa i „Balkaniku“

SubBeerni centar otvaranje dočekPrve januarske večeri 2018. za dobru atmosferu pobrinuće se “Kanda, Kodža i Nebojša”.


PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde