SubBeerni centar: Edo Maajka sa bendom 22. novembra u Beogradu

0
50

Tri godine je prošlo od poslednjeg solističkog koncerta Eda Maajke u Beogradu.

SubBeerni centar: Edo Maajka sa bendom 22. novembra u Beogradu
Edo sa bendom povešće publiku na “Put u plus”

Obožavaoci u srpskoj prestonici najzad će moći da ga čuju, vide i uživaju u njegovoj muzici 22. novembra, kada će sa bendom nastupiti u SubBeernom centru (21h). Edo Maajka će beogradsku publiku povesti na “Put u plus”, direktno iz podzemlja Cetinjske ulice.

EDO MAAJKA: Imam odličnu publiku koja me razume

Posle šest godina diskografske pauze Edo Maajka je 2018. godine objavio album “Put u plus”. Njime je po ko zna koji put dokazao da je jedan od najboljih MC-jeva na našim prostorima. Još nije stigao da ga koncertno promoviše u Beogradu… Kako sam kaže: “Imali smo burnu godinu. Nastupali smo na dosta festivala i – razorili svugdje!”

– Zato 22. novembra Edo Maajka dolazi da “razori” i brojne poštovaoce u prestonici i da nadoknadi sve vreme koje je proveo razdvojen od publike iz ovih balkanskih krajeva. U SubBeernom centru priprema punokrvni live show! Dovodi armiju prekaljenih muzičara! najavljuju iz SubBeernog centra.

“To je rap” – Smoke Mardeljano objavio spot za naslovnu pesmu albuma

Pored Eda Maajke sa bine u Cetinjskoj fanovima će se pokloniti i Mirsad Dalipi – bubnjevi; Mario Rašić – bas; Toni Starešinić – sint; Kruno Domaćinović – gitara.
Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1.000 dinara do 15. novembra; nakon toga koštaće 1.200 dinara; a na ulazu u SubBeerni Centar moći će da se nabave po ceni od 1.500 dinara. Prodajna mesta – kafe “Šikarica” (Skadarska 22); kao i sva prodajna mesta Gigs Tixa i Ticket Visiona.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde