SubBeerni Centar: Doček srpske Nove uz hip hop

0
148

subbeerni centarU nedavno otvorenom mestu u centru grada tokom vikenda biće zanimljiv program i odlični izvođači.

SubBeerni Centar je novo i zanimljivo mesto u centru Beogradu, a koje nosi titulu najveće pivnice. U petak u Cetinjskoj 15 na sceni će “prašiti” poznati bluzeri “Zona B”. Bluz sastav “Zona B” postoji od 1987. i objavio je šest albuma. Veoma su cenjeni i uvažavani kako od publike, tako i od kolega muzičara.
– Uvek sam želeo da sviram u nekom podzemlju i pred kraj karijere će mi se ispuniti ta želja. Dobro pivo i bluz se savršeno slažu. Jer pivo je jedan od glavnih postulata za dobru bluz svirku – kaže Zdenko Kolar, basista “Zone B”.

SubBeerni centar: Otvaranje uz svirku Kikija i „Pilota“

A naredne večeri, u subotu 13. januara, muzički gosti u SubBeerni Centru biće “Stereo banana” i DJ Bdat Džutim. Hip hop dvojac srećnu Novu godinu po julijanskom kalendaru poželeće u svom stilu.
– Dragi naši kokreatori, dođite 13. januara u SubBeerni centar da dočekamo i ovu našu. Pripremite vijuge za dobro poznati polumeditativni rodeo. Dubinska defragmentacija počinje u 21h! – poručuje niški duo pred eksploziju energije koju će pažljivo da akumuliraju do subote.

Srpska Nova godina: Besplatan koncert „Miligrama“ i Dženana Lončarevića

Stereo Banana SubBeerniNjihov gost u prazničnoj večeri biće DJ Bdat Džutim, nekima poznatiji kao Timbe. Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i r’n’b-ju, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funk, soul, neo soul, breakbeat…

U prazničnom duhu, ulaz za koncert grupe “Zona B” je slobodan, dok se ulaznice za Srpsku Novu godinu u pretprodaji mogu naći u “O.U.R. Pabu” (Beogradska 71); i u Kafeu “Šikarica” (Skadarska 22); po simboličnoj ceni od 300 dinara. A, na veče dočeka, na ulasku u SubBeerni centar, koštaće 500 dinara.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde