“Straight Mickey and the Boyz” objavili album “Čovek koji ima obaveze”

0
72
"Straight Mickey and the Boyz" objavili album "Čovek koji ima obaveze"

Bend je posle četiri godine obradovao svoje obožavaoce novim diskografskim izdanjem.

Grupa “Straight Mickey and the Boyz” promovisala je u na “Spratu” u Cetinjskoj 15 svoj drugi album “Čovek koji ima obaveze” u izdanju kuće “Odličan Hrčak”. Koncertnu promociju pripremaju za 1. januar 2020. u beogradskom klubu “Elektropionir”.

– Mi, kada osetimo da imamo pesmu koja može da bude hit, namerno se trudimo da je…
– Zakamuflirate?
– Pa da! Tako nekako…
E, tako nekako je tekao razgovor sa članovima grupe “Straight Mickey and the Boyz” na njihovoj promociji.

Roker Miodrag Miki Cicović napisao muziku za film “Kralj Petar Prvi”
"Straight Mickey and the Boyz" objavili album "Čovek koji ima obaveze"
Promocija albuma na “Spratu” u Cetinjskoj 15

– I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na “play” opet i opet i opet… dok ga jednostavno čitavog ne stavite na “repeat”. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi. Ali, ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je “zakamuflirana”, dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine! – objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202, kako izgleda vožnja na koju “Straight Mickey and the Boyz” vode novim izdanjem.

PGP RTS objavio CD sa muzikom iz serije “Jutro će promeniti sve”

Album “Čovek koji ima obaveze” donosi devet novih pesama i dva bonusa: “Haos radi” i “Dalek svet”. Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama: Deezer; iTunes; Spotify; Youtube.

"Straight Mickey and the Boyz" objavili album "Čovek koji ima obaveze"

– Album koji smo možda i predugo čekali, a najbolja obaveza je njegovo slušanje – kaže Zoran Stajčić, glavni urednik portala “Ravno do dna”.

“Straight Mickey and the Boyz” su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze. Ni malo ne čudi zašto im se novi album zove “Čovek koji ima obaveze”.

Beogradski bend “Trigger” potpisao za kultni nemački “Massacre Records”
"Straight Mickey and the Boyz" objavili album "Čovek koji ima obaveze"

– Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo. Zato vas pozivamo na novogodišnju koncertnu promociju novog izdanja 1. januara 2020. u “Elektropioniru” – bez izgovora za nedolazak! – kroz smeh su na promociji istakli članovi grupe Miki, Bole i Danilo.

Ulaznice za koncertnu promociju prvog dana Nove godine dostupne su u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22), po ceni od 600 dinara.

PR / Foto: Odličan Hrčak

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde