U petak u podne stižu Exit ulaznice za pojedinačne dane

0
40

Najbrži fanovi Exit festivala će u petak 18. maja od 12 časova, imati jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru.

početak prodaje dnevnih ulaznica
Foto: Promo

Broj ulaznica po specijalnim, poklon cenama sa čak 70% uštede, od samo 2.290 dinara, veoma je ograničen i biće dostupan u petak od podne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu. Prve kupce dnevnih Exit ulaznica u Pariskom magazinu, pored poklon cena, očekuju i do sada najvrednije nagrade. Fanovi već od 9h mogu da zauzmu svoje mesto u redu.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Veoma ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan takođe od podne putem sajta exitfest.org, dok će na ostalim prodajnim mestima iz Gigs Tix mreže, dnevne ulaznice biti u prodaji od 13h. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 12. do 15. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće veća za čak 70%.

Exit 2018: Svetski DJ broj 1 Martin Garrix pridružiće se Davidu Guetti u Novom Sadu

početak prodaje dnevnih ulaznicaU toku je i omiljena 4+1 akcija ljubitelja festivala. Ona podrazumeva da društvo kupovinom četiri četvorodnevne ulaznice, petu dobija na poklon. Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj za Exit ili za celu Exit Avanturu.

EXIT 2018: LP otvara, David Guetta zatvara najbolji evropski festival

Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su “Migos”; Grace Jones; David Guetta; Martin Garrix; Ziggy Marley; Fever Ray; LP; Alice Merton; Nina Kraviz; Maceo Plex; Solomun; Carl Craig; Sevdaliza; Burak Yeter; Mahmut Orhan i mnoge druge.

Otvoren konkurs za Opens State of Exit zonu

Opens State of Exit je jedna od najposećenijih zona tokom festivala, zahvaljujući nizu radionica, panel diskusija, muzici, časovima salse, kao i regionalnom radijskom programu. To je mesto gde se mladi iz celog sveta upoznaju i razmenjuju ideje o regionalnoj podršci i saradnji. Nevladine organizacije i inicijative koje su zainteresovane da učestvuju na Exit festivalu mogu da se prijave ispunjavanjem aplikacionog formulara. Rok za prijavu je 4. jun, do ponoći.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde