Stiže crtać “Vreme je za sankanje”, tu je i numera “Najbolji dan”

0
147

U domaće bioskope stiže nova animirana avantura za decu, ali i odrasle.

Stiže crtać "Vreme je za sankanje", tu je i numera "Najbolji dan"

Crtani film “Vreme je za sankanje” počeće da se prikazuje u bioskopima od 23. januara, u distribuciji “Dexin filma”. Naslovnu numeru filma “Najbolji dan” izvode Bojana Radovanović i Katarina Radulović, koje su ujedno i učestvovale u sinhronizaciji filma.

Crtani film “Patrolne šape”u bioskopima, sinhronizovan na srpski

Frenki i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju, a glavni protivnici su mu misteriozni Zak i njegova rođaka, lepa, ali snažna Čarna. Frenki je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za njega, koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zak varao da bi se domogao pobede. Frenki zahteva revanš trku…

Jelena Gavrilović ponovo među najboljim sinhronizacijama Elze

Zak naravno pristaje, pod uslovom da Frenki napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zak je shvatio da sa Frenkijem nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zak je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Frenki sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega. Koji je krajnji ishod trke i ko će odneti pobedu… e, to će saznati svi oni koji pogledaju film “Vreme je za sankanje”.

U crtaću “Prerušeni špijuni” glasovi Strugara, Mićalovićeve, Sare Jo…

Ovaj zanimljivi kanadski animirani film su režirali Benoit Godbout i Francois Brisson po scenariju koji su napisali Claude Landry i Maxime Landry. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde