Da li će Sting u Kombank Areni na bini biti sa sinom?

0
172
Džo Samner sa ocem Stingom, Foto: Facebook / Sting
Džo Samner sa ocem Stingom, Foto: Facebook / Sting

Beogradska publika s nestrpljenjem iščekuje 17. septembar, kada će Sting održati koncert u Kombank Areni. Mnogi se pitaju, hoće li mu se u srpskoj prestonici na bini pridružiti i sin Džo Samner, inače svestrani muzičar.

U sklopu svetske turneje “57th & 9th”, Sting je u sredu uveče održao koncert na letnoj pozornici prepune pulske Arene. Tokom nastupa pred nekoliko hiljada posetilaca izveo je nove pesme, ali i dobro poznate starije hitove. A, na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani muzičar Džo Samner. Za njega je bilo rezervirano 30 minuta pre očevog nastupa, a nastavio je da svira i kasnije uz Stingov bend.

Sting 17. septembra u Kombank Areni

Sting pred koncert u Puli, Foto: Facebok / Sting
Sting pred koncert u Puli, Foto: Facebok

Sting, koji ove godine obeležava 40 godina od pojavljivanja na svetskoj rok sceni s grupom “The Police”, u pulskoj Areni je ponovo nastupio posle 20 godina. Posetioce je oduševio čim je kročio na binu. Jer im se obratio rečima “Dobro veče, Pula”. Turneja “57th & 9th” počela je u februaru, a slavni muzičar na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima muzike i pisanju tekstova.

Jelena Krstić pevala sa Hoseom Felisijanom u Štokholmu na dodeli kraljevske nagrade Stingu

U okviru turneje 17. septembra on stiže i u Beograd. Posle šest godina nastupiće u Kombank Areni. Ostaje da se vidi, hoće li mu i tada društvo praviti sin Džo.
J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde