Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone TLZP

0
257

U poslednjoj, finalnoj epizodi ovogodišnjeg šou programa, koja je bila u nedelju 17. decembra na Prvoj TV, o plasmanu takmičara odlučivali su isključivo glasovi publike, odnosno gledalaca.

TLZP 4
Pobedniku je uručen ček od 25.000 evra, koji će on proslediti klinici za onkologiju, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Završena je četvrta sezona šou programa humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” (TLZP). A, pobednik je pevač Stevan Anđelković. Njemu je pripao ček od 25.000, a koje je mladi interpretator odlučio da prosledi klinici za onkologiju, kao pomoć deci koja boluju od raka. Pobednik je bio vidno uzbuđen i iznenađen. Njegova koleginica i drugarica Milica Todorović, bodrila ga je iz publike u studiju, a po proglašenju najboljeg takmičara, ona je zaplakala od sreće.

Ovo su takmičari 4. sezone TLZP, šou počinje 1. oktobra

stevan-andjelkovic- TLZP 4
Steva kao Elvis Prisli, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

– Nisam očekivao, iskreno. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Bio je ovo jedan naporan šou, zahtevao je puno odricanja. Samo moram da vam kažem da vas mnogo volim i da smo ovaj šou osvojili svi zajedno – rekao je Steva dok je primao ček i čestitke ostalih učesnika.

tijana- dapčević TLZP 4
Tijana je imitirala legendarnog pevača grupe “Queen” Fredija Merkjurija, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

U finalnoj večeri Anđelković se našao u koži Elvisa Prislija, pevajući čuveni hit “Always on my mind”. A, u finalu bilo je pet učesnika – Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Dragana Mićalović, Stefan Dimitrijević Leon i Stevan Anđelković.

ALEKSA JELIĆ: Važnije da je moj rad priznat nego da sam poznat

edita-aradinović TLZP 4
Edita je imitirala Bijonse, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Inače, svi operateri koji su učestvovali u ovom šou programu, odrekli su se svog prihoda od glasova publike. A, novčana nagrada će, uz pomoć humanitarne organizacije “Dečje srce” stići tamo gde treba. Konačan plasman na kraju je : 1. Stevan ; 2.Tijana; 3. Edita; 4. Dragana; 5. Leon. U superfinalu bila je veoma mala razlika u glasovima. Steva je pobedio “za prsa”, imao je samo 26 glasova više od Tijane!

dragana-mićalović TLZP
Dragana “u koži” Dženifer Lopez, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Osim finalista, u revijalnom delu večeri nastupili su i ostali takmičari ovogodišnjeg šou programa, izvodeći posebne zadatke. Svoje tačke i imitacije imali su i članovi žirija ( Branko Đurić Đuro; Aleksandra Radović; i Andrija Milošević), kao i voditeljka Nina Seničar. A sve je bilo u cilju dobre zabave.

leon TLZP 4
Leon kao Sinan Sakić, Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde