Greška organizatora: Koncert Stefanovskog u Tašmajdanskom parku 28. a ne 27. avgusta!

0
205

Iako su organizatori Todo Mundo festivala najavili da će koncert Vlatka Stefanovskog biti 27. avgusta u Tašmajdanskom parku, besplatna svirka proslavljenog makedonskog muzičara je zapravo 28. avgusta!

vlatko stefanovski koncert
Foto: Facebook /Vlatko Stefanovski

I on-line magazin Antrfile, poput brojnih drugih medija, najavljujući Todo Mundo festival, objavio je da će se završne večeri manifestacije, 27. avgusta, održati koncert Vlatka Stefanovskog. A onda se pojavila informacija da je svirka na Tašu 28. avgusta. U prvi mah, ponadali smo se da će legendarni makedonski muzičar održati dva dana zaredom koncert na otvorenom pred beogradskom publikom. I to još besplatno. Međutim, reč je ipak o samo jednom nastupu.

collage vlatkoStefanovski zatvara Todo Mundo, festival u Tašmajdanskom parku

Potvrdu smo dobili od Anđelka Živkovića, programskog direktora Centra za kulturu “Vlada Divljan”. On nam je rekao da će koncert Vlatka Stefanovskog biti održan 28.08.2017. u 21,00h u Tašmajdanskom parku. A, da je do greške u najavi došlo usled izmene koju su dobili od organizatora festivala.

vlatko fbEto, ispravljamo grešku, i obaveštamo sve zainteresovane koji bi da prisustvuju koncertu Stefanovskog, da njegov koncert nije 27. avgusta, nego je naredne večeri, u ponedeljak 28. avgusta.

VLATKO STEFANOVSKI: Današnja muzika je kao brza hrana

Izvinjavamo se svima zbog pogrešne prvobitne najave. Ali smo bar na vreme uspeli da saznamo prave podatke i o tome vas obavestimo.

Redakcija Antrfile

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde