Premijera stand-up predstave ”Iskreno, Ugrenović” 24. juna

0
134

Beogradski komičar i radijski voditelj pripremio je drugu samostalnu predstavu.

Stand-up komičar Filip Ugrenović
Stand-up komičar Filip Ugrenović, Foto: Promo

Premijera nove stand-up predstave Filipa Ugrenovića “Iskreno, Ugrenović” održava se u nedelju, 24. juna u 20h u bioskopu “Cine Grand” u Capitol Parku Rakovica.
– Živo me zanima da li će iko pored svetskog prvenstva, lepog vremena, besplatnog koncerta Filharmonije i nedelje kao takve, poželeti da sluša duhovitu predstavu sat i po vremena. I, da za to još plati kartu! Mada, mislim da se i sam odgovor nameće, hoće! I to oboje koji su kupili ulaznice – kaže u svom maniru Ugrenović.

RAMBO AMADEUS: „Veče glomazne poezije“ je poput stand up tragikomedije
Iskreno, Ugrenović
Foto: Promo

Inače, prvi Filipov nastup “Filipike” odigran je preko 200 puta u prethodne dve godine u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji.
– Novi nastup će svakako ličiti na stari, svoj smisao za humor ne mogu da menjam. Ali, priče će biti nove i ovde ću se više bazirati na ono što sam proživeo, na svet u sebi, a ne na svet oko sebe. Začudićete se koliko svi mi imamo toga zajedničnog. I verujem da ćete se smejati, ne mojoj priči već najpre tome koliko i vas samih ima u njoj! – poručuje stand up komičar.

NEBOJŠA MILOVANOVIĆ: Očekujem još pravih filmskih uloga

Stand up komedija je forma nastupa u kojoj (uglavnom) jedan lik govori duhovit tekst u prvom licu uz neizostavnu improvizaciju u skladu sa situacijom. U Srbiji scena postoji jednu deceniju, a Filip Ugrenović se ovom vrstom komedije bavi četiri godine. Pored toga je i voditelj, kolumnista, ali i jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.
Karte po ceni od 400 dinara, u prodaji su na blagajni bioskopa “Cine Grand” i na blagajni Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde