Beogradska premijera: Komedija “Šta me snađe” 12. februara u Domu omladine

0
232

Pozorišna predstava “Šta me snađe” biće izvedena u Beogradu.

anđelka prpić šta me snađeKonačno je i beogradska publika dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” sa Anđelkom Prpić – “Šta me snađe”. Predstava će biti izvedena 12. februara u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

„Šta me snađe“: Anđelka Prpić u „masovnoj monodrami“

anđelka prpić i branko đurić đuro šta me snađe
Glumica Anđelka Prpić i reditelj Branko Đurić Đuro, Foto: GMP

Ova komedija, gde god je do sada igrana, dobila je brojne pozitivne kritike i gromoglasne aplauze gledalaca. Tokom decembra videla je već publika u deset gradova u rasprodatim salama – Mladenovac, Novi Sad, Cirih, Požarevac…

Anđelka Prpić ima 12 različitih rola u predstavi, koja je nastala iz pera Nebojše Romčevića. A, on je po mišljenju mnogih, jedan od najboljih scenarista današnje Srbije. Komediju je režirao poznati glumac, reditelj i muzičar Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Branko Đurić Đuro i Anđelka Prpić zajedno u novom sitkomu

Šarmantna glumica igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Ova mlada žena gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama pa joj niz likova u tome pomaže, stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici. A, direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

„Bombaj štampa“ posle 28 godina koncert u Beogradu

– Sećam se odlično osećaja pred prijemni ispit, situacija je “ili jesi ili nisi”. A, pripreme za beogradsku premijeru predstave “Šta me snađe” vratile su me u tu 2003. kada sam nestrpljivo čekala da se pojavim pred komisijom za upis na Akademiju. Sa istim žarom čekam i reakciju Beograđana, čiji su standardi visoki – izjavila je Anđelka.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde