Srđan Marjanović objavio pesmu “OK, presvući ću se” i istoimeni roman

0
328

Kantautor je nedavno objavio novu pesmu “OK, presvući ću se”, a onda i istoimeni roman.

OK, presvući ću se Srđan Marjanovic romanSrđan Marjanović je napisao knjigu. Mada su mnogi očekivali da će pisati o rok muzici i svom stvaralaštvu, pevač i kompozitor sa karijerom dugom više od četiri decenije, iznenadio je čitalačku publiku uzbudljivim trilerom. Roman je surovi prikaz beogradskog asfalta, a recenziju knjige napisali su Petar Arbutina i Peca Popović.

Beovizija 2018: Predstavnik Srbije za Evrosong bira se 20. februara

– Ovo je nova avantura za mene u koju sam ušao sračunato i namerno. Čitalac paralelno prati dve životne priče. Jedna je dvadesetogodišnje devojke iz Smedereva, koja po svaku cenu želi u Beograd. A, druga nekadašnjeg fudbalera, pedesetogodišnjaka, koji grabi ostatke svoje mladosti baveći se marketingom, ali shvata da mu život prebrzo izmiče. Ova dva lika se neminovno susreću u jednom trenutku. Ljubavna veza će proizvesti mnoga nepredviđena dešavanja, čak i misteriozno ubistvo. Mnogo je pitanja, ko reketira beogradske splavove, koliko je novac smisao života u ovom gradu? Šta strast, emocija i pohlepa prave od ljudskih života? – rekao je Srđan Marjanović za “Novosti”.

Pesma „Moj svet“ u novom ruhu na albumu „Hodač“ Ljube Ninkovića

OK, presvući ću se Srđan Marjanovic roman
Foto: Promo

Inače, kantautor je jedan od 17 učesnika “Beovizije”. Kako kaže, ne nada se pobedi i odlasku na “Pesmu Evrovizije” u Lisabonu, kao predstavnik Srbije. Ali, raduje
se da je prošao na konkursu i što će se naći u dobrom društvu.
– Smatram da sam neko ko je istrčao svoju trku, pa sam zato izabrao mladog pevača Emila Fetahovićem iz Crne Gore da zajedno otpevamo pesmu. Verujem da će to biti zanimljiv spoj. Ne gajim nikakve iluzije da ćemo pobediti. Ali mi je drago što ćemo se naći u tom društvu – rekao je Marjanović, koji je nedavno objavio 15 studijskih albuma u karijeri.

Inače, numera sa kojom će se takmičiti na “Beoviziji” je Srđanova autorska kompozicija “Bar da znam”, i u soul-rok maniru je.

E.A. / Izvor: Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde