Novi spot Ane Stanić u trci za najbolji spot godine, ali i još devet kategorija

0
196

Konkurs za festival “MTS Vision – Over the top”, koji vraća video muzičke nagrade u region, je u punom jeku.

ana stanić
Foto: Instragram / Ana Stanić

Od 1. oktobra, od kada i traje konkurs, u trci je preko preko 200 spotova. Njih će selekciona komisija sredinom decembra razvrstati u 20 kategorija, kada će i početi glasanje. “Ono što smo mi”, novi video spot Ane Stanić prijavljen je čak za deset kategorija. Tom prilikom ekipa Muzičke televizije Srbije popričala je sa Anom Stanić o novom video spotu, ali i o tome koliko je ekranizacija pesme bitna za uspeh iste.

Ana Stanić ima novu pesmu – „Ono što smo mi“

– Ja sam ona generacija koja je odrasla na MTV-u i podjednako se divila i spotovima i pesmama i tim pevačicama, pevačima, grupama. U smislu ne samo zvuka, nego i njihovog vizuelnog identiteta. Tako da mi je nekako bilo prirodno tako da gledam i na svoje izražavanje, svoje bavljenje muzikom – rekla je Ana.

ana stanić
Foto: Instragram / Ana Stanić

Pevačica poznata po svojim pesma koje je uvek pratila savršena ekranizacija kaže da je snimanje spota za pesmu “Ono što smo mi” bilo vrlo zahtevno. I u tehničkom i produkcionom smislu. Ali, to joj nije bio problem. Jer, želela je prvi put da ima akcioni spot, u kom će baš ona biti akciona heroina.

ĐORĐE MILJENOVIĆ: Ana Stanić je moj brat

“MTS Vision – Over the top” je festival koji slavi muzički spot. A, Ana kaže da baš tako nešto nedostaje na ovim prostorima kada su muzika i spot u pitanju. Nije krila svoje oduševljenje zbog učešća na festivalu. Ona je na kraju rekla: “Mislim da je ovo super inicijativa, super ideja i baš mi je drago da ću biti u tom takmičenju.”

spot Ane Stanić u trci za spot godine
Foto: Promo

Za više informacija o festivalu “MTS Vision – Over the top”, propozicijama i uslovima takmičenja kao i prijavama posetite www.mts.vision.

A koji je prvi spot koji je Ana snimila u samostalnoj karijeri i u kakvom sećanju joj je ostao isti, kao i celokupan razgovor pogedajte u videu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde