Solomun otvara Apgrade Weekend na Kalemegdanu 7. septembra

0
187

Jedan od muzičkih kraljeva Ibice i vladar svetske house scene, Mladen Solomun, 7. septembra otvara ovogodišnji Apgrade Weekend u Beogradu.

Ova je trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu. Godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom. Ali, istovremeno Solomun je svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu.

mladen-solomunU proteklih pet godina Solomun neprestano dobija nagrade za naboljeg DJ-a, remiksera, izdavača, a njegov serijal žurki „Solomun +1“, koji će ove sezone imati čak 21 izdanje u gigantskom klubu Pacha, postao je uz „Music On“ Marca Carole i Svenov „Cocoon“, jedan od tri najtraženija događaja na Ibici za koje se uvek razgrabe sve ulaznice.

Apgrade Weekend: Papa Sven u septembru na Kalemegdanu

Apgrade WeekendPored Solomuna i Svena Vätha, svoj dolazak na treći Apgrade Weekend najavili su i titani nemačke elektronske scene Modeselektor i Michael Mayer, a od četvrtka uveče do nedelje ujutro, posetioci će slušati i novu generaciju techno zvezda – Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila.

Domaću scenu ove godine predstavljaće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić.
Ograničena količina trodnevnih kompleta po prvoj ceni od 1.890 RSD za parter i 2.990 RSD za VIP Terasu. Karte se prodaju na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.
Apgrade Weekend biće održan od 7. do 9. septembra na Kalemegdanu, u rovu kod Vojnog muzeja.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde