Solistički koncert Marka Louisa u Kombank dvorani 26. marta

0
45

Posle uspešnih nastupa po celom regionu Marko Louis će održati veliki koncert u Beogradu.

Solistički koncert Marka Louisa u Kombank dvorani 26. marta

Solistički koncert popularni muzičar je zakazao u Kombank dvorani 26. marta. On je, inače, u sklopu treće sezone “Beskraj Tour by Barcaffe”.

Posle tri studijska albuma i jednog live, Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis, nedavno je najavio prvim singlom četvrti album. Reč je o numeri “Ninana”.

Markova verzija pesme “Rockabye” pod nazivom “Svet je u nama” u saradnji sa britanskom elektronskom grudom “Clean Bandit” i “Tuborgom”, privukla je veliku pažnju u celom regionu. Publika je ovu pesmu nazvala “motivacionom” i vreme je da se čuje uživo na koncertima.

Kad Maja i Marko Louis naprave spot mami za rođendan

– U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu! Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje! – izjavio je Marko.

Ulaznice za Louisov beogradski solistički koncert su u prodaji, mogu se nabaviti preko prodajnih mesta Gigstix i na blagajni Kombank dvorane. Promo period traje do 31. decembra ili do isteka zaliha.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde