Soft Skills Academy 2019 – You can’t download everything

0
20

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Lokalni Komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad) organizuje po šesti put Soft Skills Academy. Ovaj internacionalni projekat u vidu četvorodnevnog seminara razvoja ličnih i profesionalnih veština se održava u još 19 gradova širom Evrope. Akademija je namenjena svim studentima, kako fakulteta tako i viših škola, sa teritorije grada Novog Sada.

Soft Skills Academy 2019 – You can't download everything

Soft Skills Academy 2019 će se održati 16-17. i 23-24. novembra na Univerzitetu u Novom Sadu. Koncept seminara je takav da će učesnici imati mogućnost pohađanja mnogobrojnih radionica i predavanja na temu “Poslovna komunikacija i prioriteti”. Steći će veštine potrebne za napredovanje kako na ličnom nivou, tako i na profesionalnom planu.

Održana digitalna konferencija za influensere “The Army Of Me”
Soft Skills Academy 2019 – You can't download everything

Studenti će imati priliku da dobiju savete na temu veština isključivo poslovne komunikacije, načina na koji se pripremaju za kontakte sa budućim poslodavcima, a takođe će steći veštine davanja prednosti prioritetima u situacijama kada je potrebno organizovati sopstveno vreme kao i obaveze.

Prijave za Soft Skills Academy 2019 biće otvorene za sve studente od 21. oktobra do 06. novembra.

STANKO CRNOBRNJA: Među mojim studentima je mnogo kreativnih, maštovitih i talentovanih mladih ljudi

Planirano je 40 polaznika ovog seminara koji će biti odabrani, od svih prijavljenih kandidata, na osnovu dosadašnjeg iskustva i lične motivacije. Radionice i predavanja će učesnicima ove Akademije držati vodeći domaći i strani stručnjaci iz datih oblasti, koji već godinama vrše prenos znanja na temu istih.

– Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno pohađali ovaj seminar! – navode iz Soft Skills Academy.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde