Snima se: Romantična rusko-srpska komedija “Hotel Beograd”

0
96

Snimanje bi trebalo da bude završeno krajem oktobra, a sledeće godine se očekuje premijera u bioskopu i prikazivanje na kanalu Superstar TV.

Snima se: Romantična rusko-srpska komedija "Hotel Beograd"
Romantična koemdija u kojoj glavne likove tumače Miloš Biković i Dijana Požarskaja

Mnogobrojna autorska i glumačka ekipa iz Srbije i Rusije, počela je snimanje filma “Hotel Beograd”. Ova romantična komedija predstavlja nastavak popularnih TV serijala “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, koji su imali milionsku gledanost u više od 20 zemalja.

Potpisan Memorandum o realizaciji filma “Hotel Beograd”

Komplikovani ljubavni odnos Paše (Miloš Biković) i Daše (Dijana Požarskaja) i dalje će ostati u centru pažnje. Dodatnu intrigantnost radnji doneće novi likovi, posebno oni koje će tumačiti glumci Jelisaveta Orašanin Teodosić; Ljubomir Bandović; Srđan Žika Todorović; Jelisaveta Seka Sablić; i Miodrag Radonjić.
Producentska kuća “Arhangel Studios” iz Beograda i ruska produkcija “Yellow, Black and White” spremaju ovu jedinstvenu sagu, koju će kao reditelj potpisati Konstantin Statskij. Producentski tim sa srpske strane čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Tatjana Žeželj Gojković.

Vladimir Putin odlikovao Miloša Bikovića “Medaljom Puškina”
Snima se: Romantična rusko-srpska komedija "Hotel Beograd"
Biković na setu

– Drago mi je što se ovaj projekat realizuje posle duge pripreme i srećan sam što radim žanr u kojem se do sada nisam oprobao. Ovaj film će imati priliku za distribuciju i van Srbije jer je u pitanju rusko-srpska koprodukcija i to je lepa prilika da se promoviše našu kultura i u drugim delovima sveta – izjavio je povodom početka snimanja producent i glumac Miodrag Radonjić.

– Pored toga što spremamo jedinstvenu komediju, mislim da je snimanje ovog filma daje fantastičnu mogućnost da milionska publika koja je pratila Pavla i Dašu upozna našu zemlju. Na to sam veoma ponosan! – istakao je producent i glavni glumac Miloš Biković.

Snima se: Film “Južni vetar 2” i televizijska serija
Snima se: Romantična rusko-srpska komedija "Hotel Beograd"
Miodrag Radonjić glumi u filmu i jedan je od producenata

Producentkinja Tatjana Žeželj Gojković istakla je da su odlučili da unesu i jednu humanu notu, te su osnovali Fondaciju “Sačuvaj osmeh”.
– Rešili smo da sa svakim svojim projektom koji ima komercijalni pitencijal, pomognemo jednu organizaciju. “Hotel Beograd” podržava organizaciju “Dečije srce” koja pomaže deci ometenoj u razvoju i bavi se edukacijom osoba koje su pratioci te dece u redovnom školovanju – rekla je producentkinja.

E. A. / Izvor: FCS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde