Snima se: Film “Južni vetar 2” i televizijska serija

0
1785

Godinu dana nakon neverovatnog uspeha, “Južni vetar” ponovo počinje da duva! Dobitnička ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem ponovo se okupila i počela da radi na snimanju nastavka filma, kao i igrane televizijske serije. Film je, inače, prošle godine videlo više od milion ljudi, te je posle mnogo godina, vratio gledaoce bioskopu.

Snima se: Film "Južni vetar 2" i televizijska serija
Glumac Miloš Biković i reditelj Miloš Avramović, Foto: Južni vetar

Na različitim lokacijama u Srbiji započelo je snimanje filma “Južni vetar 2”, ali i TV serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća “Režim”. Prvi put, imaćemo priliku da u istoj godini gledamo dva potpuno različita projekta, koje će vezivati jedna zajednička linija priče. Za sve one koji su zavoleli lik Petra Maraša (koga tumači Miloš Biković) film i serija biće potpuno novi izazov.

“Južni vetar” duva od Francuske do Japana

Scenaristi Miloš Avramović i Petar Mihajlović doneće gledaocima u 2020, neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote. Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković… ali i veliki broj novih likova koje ćemo tek upoznati.

Snimanje filma i serije trajaće do kraja 2019, a naredne godine nas očekuje velika premijera filma u Beogradu, kao i 14 premijernih epizoda TV serijala koji će biti emitovan ekskluzivno na RTS. Urednik televizijske serije je Marko Novaković.

Valter fest: Najbolji film “Južni vetar”, Miloš Biković najbolji glumac
južni vetar 2 Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Biković, Miloš Avramović reditelj i Marko Novaković urednik serije
Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Biković, Miloš Avramović reditelj i Marko Novaković urednik serije, Foto: RTS

Pored rada na nastavku ove neverovatne akcione sage, produkcijska kuća “Režim” paralelno pokreće i humanitarnu fondaciju pod nazivom “Sačuvaj osmeh”. Svesni velikog javnog prisustva koje privlači projekat “Južni vetar”, autorska i glumačka ekipa će tokom ovog projekta, zajedno sa sponzorima i partnerima, prikupljati novac za obnovu i pomoć Klinici za dečiju onkologiju u Beogradu.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde