Slavica Ćukteraš objavila spot za pesmu “Pun gas”

0
119

Posle duže medijske pauze, udaje i rođenja ćerke Viktorije, pevačica je obradovala svoje obožavaoce novom numerom.

Slavica Ćukteraš spot Pun gas

U 2018. Slavica Ćukteraš je izbacila tri singla (Da bih s tobom ostala; Budi samo moj; U prolazu), a početkom decembra ove godine objavila je spot za numeru “Pun gas”. Muziku i aranžman za ovu pesmu uradio je Saša Nikolić, a tekst je napisao Milan Miletić. Za novi video pobrinuli su se Andreja Damnjanović i Bandži.

Pevačica je preko društvenih mreža najavljivala “Pun gas” i najzad su pesma i spot završeni. Kako je Slavica rekla, bio je to veliki projekat – 15 sati trajalo je efektivno snimanje spota i slikanje. Ipak, dodala je, nije bilo teško jer su dobri ljudi sa njoj i oko nje, dobra energija i pesma koja je ceo dan bila na repeat.

Posle duže pauze Slavica Ćukteraš snimila pesmu “Da bih s tobom ostala”

Podsetimo, Slavica Ćukteraš bila je finalista prve sezone “Zvezda Granda” i godinama je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica domaće muzičke scene. Sa estrade se nije povukla zbog udaje, nego je pauzu napravila zato što se osetila spremnom da može da je uzmem. Želela je da prati supruga, fudbalera Vladimira Avramova, tamo gde je išao. Kada je rodila ćerku, posvetila se porodici i detetu u potpunosti. Putovali su po svetu zbog poslovnih angažmana Avramova, te su do sada živeli u Dubaiju, Japanu i Engleskoj. Sada je došlo vreme da se Slavica posveti svojoj karijeri, muzici, snimanju…

PUN GAS

Neću više sa tobom
Moram sama sa sobom
Neke stvari da raščistim

Kažem ostaću kući
Tražim šta ću obući
Idem glavu da razbistrim

Provodim se noćas pun gas
Kako mi je dobro bez nas
Pa ne zam šta sam čekala toliko

Nemoj da me zoveš u dva
Dečko ti si ćao pa-pa
Ostaću sama ne treba mi niko

Glumim da mi se spava
Dremam boli me glava
Hoću malo da razmislim

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde