Superstar TV: Humoristička serija “Slatke muke” od 6. decembra

0
3054

Od producenata serija “Andrija i Anđelka” i “Mamini sinovi” stiže nova humoristička serija.

Superstar TV: Humoristička serija "Slatke muke" od 6. decembra

“Slatke muke” će brojne gledoace nasmejati, i to već od 6. decembra, kada će ova domaća serija početi da se emitije na kanalu Superstar TV, radnim danima od 21h. Realizuju je producentske kuće “Blekbuk” i “Fresh” zajedno sa Telekomom Srbija. Glavni junak serije je suočen sa raznim problemima – deca, žena, kriza srednjih godina, mama, novac, prijatelji…

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom

U novoj hit seriji “Slatke muke” Andrija Milošević je Andrija Milošević – fiktivni lik i TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima. Andrija je i običan, porodičan čovek, koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima. Baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu. Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, komične situacije. I, uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi.

Urnebesne scene na snimanju serije “Mamini sinovi”

– U Andriji ćemo se prepoznati, često, svi mi jer – “Slatke muke” su serijal o našoj svakodnevici, ispričan iz ugla i kroz vizuru vrhunskog komičara – najavljuju iz Superstar TV.

Osim Andrije Miloševića u seriji uloge tumače i Aleksandra Tomić; Manja Aleksić; Aleksandar Osvald; Mirjana Karanović; Aleksandar Srećković Kubura; Damjan Kecojević; Branko Cvejić i drugi. Seriju je režirao Marko Manojlović.

Andrija Milošević zaigrao novi ples – “galeblje kolo”
đeđa aleksandra tomić

– Za mene su “Slatke muke” jedan divan projekat, na kojem sam imala priliku da radim sa mnogo talentovanih ljudi, da mnogo naučim, i moj prvi veliki projekat. Divno iskustvo! Tumačim lik Ane, Andrijine supruge. Ona je istoričar umetnosti, ali na početku serije je – domaćica. Ana je zapostavila karijeru da bi se posvetila porodici, podizanju dvoje dece, kući… Tokom serije njen lik se razvija, pa tako Ana počinje ponovo da radi, a šta će se još sve izdešavati videće gledaoci koji budu pratili seriju “Slatke muke”! – kaže glumica Aleksandra Tomić Đeđa, koja je i u privatnom životu lepša polovina Andrije Miloševića.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde