Skubi-Du i njegova družina stižu u bioskope od 14. maja

0
120

Plašljiva nemačka doga smeđe boje u crtanom filmu oduševljavala je generacije i generacije.

Skubi-Du i njegova družina stižu od 14. maja u bioskope

Skubi-Du se vratio! Omiljeniji pas sa svojom družinom uskoro stiže na veliko platno bioskopskih dvorana.
Skubi, Šegi, Fred, Velma i Dafne čine družinu koja voli misterije. A ovog puta pred njima je misterija sa kojom se do sada nisu susreli. Pored toga problem nastaje kada se ova društvo razdvoji, a Šegi i Skubi bivaju oteti. Hoće li ekipa rešiti misteriju i spasiti svet nove apokalipse? Hoće li se ekipa ponovo udružiti? Odgovore na ova pitanja saznaćemo već u maju kada Skubi-Du dolazi u bioskope, i to u sinhronizovanoj verziji.

Crtani film “Patrolne šape”u bioskopima, sinhronizovan na srpski
Skubi-Du i njegova družina stižu od 14. maja u bioskope

Ova vrhunska animacija stiže iz studija “Vorner Bros”. U novom crtanom filmu gledaoci će otkriva kako su se prijatelji Skubi-Du i Šegi prvi put upoznali i udružili se sa mladim detektivima Fredom, Velmom i Dafne. Sada, sa stotinama rešenih slučajeva i podeljenim avanturama, Scubi-Du i družina se suočavaju sa svojom najvećom, najizazovnijom misterijom ikad: zavera za oslobađanje psa duhova Cerberusa po svetu. Dok trče da zaustave ovu globalnu “dogpokalipsu”, banda otkriva da Skubi-Du ima tajno nasleđe i epsku sudbinu veću nego što je iko zamislio.

Crtani film “Tajna izgubljenog kraljevstva” od 27. februara u bioskopima
Skubi-Du i njegova družina stižu od 14. maja u bioskope

Podsećamo, Skubi Du (Scooby-Doo) je američka animirana crtana franšiza, koja sadrži nekoliko animiranih crtanih serija. Originalna serija “Gde si ti Skubi Du” je napravljena 1969. od strane produkcijske kuće “Hana Barbera” i pisaca Džoa Rubija i Kena Spirsa. Crtani film je govorio o četiri tinejdžera, Fredu Džonsu, Dafne Blejk, Velmi Dinkli, Norvelu Šegi Rodžersu i njihovom pričajućem psu, nemačkoj dogi Skubiju-Du. Oni su rešavali natprirodne misterije, praveći niz budalaština i pogrešnih koraka… Godine 2013. TV Gajd je svrstao Skubi-Du crtani kao peti najbolji crtani ikada.

Skubi-Du je nemačka doga smeđe boje, sa plavom ogrlicom sa inicijalima SD. Veoma je plašljiv i na najmanji znak opasnosti beži glavom bez obzira. Ali, ima odličan apetit, a omiljena hrana mu je Skubi keks. Kada mu ga ponude spreman je da zaboravi na strah i krene u opasnost.

Stiže crtać “Vreme je za sankanje”, tu je i numera “Najbolji dan”
Skubi-Du i njegova družina stižu od 14. maja u bioskope

Norvel Šegi Rodžers je visoki, vižljasti pubertetlija, čupave kose (njegov nadimak znači kudrav). Uvek je u zelenoj majici s kratkim rukavima.
Fred Džons je plavokosi momak koji je vođa ekipe u većini serijala.
Dafne Blejk je riđokosa lepotica kojoj često osporavaju inteligenciju i smatraju da sve gleda na pomodan način, mada ona često dokazuje da nije tako.
Velma Dinkli je najpromućurnija članica družine. Ona je uglavnom zadužena za rešavanje zamršenih misterija na koje naiđu a koje zahtevaju mozganje.

Ovih pet likova, koji svoju družinu zovu Misterija korp. (Mystery Inc.) voze se po SAD, ponekad i u inostranstvu, u šarenom kombiju po imenu Mašina misterija.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde