“Škrtice” zatresle krcatu “Amerikanu” i zagrejale emocijama i energijom

0
178

Grupa “Škrtice” održala je koncert u krcatoj sali “Amerikana” Doma omladine Beograda. A , publika je dobila obećano – “grejanje emocijama i energijom”, kako je najavljivao frontmen Zoran Kostić Cane.

Dobrodošli u škrtičnjak, bile su reči kojima je Cane pozdravio publiku, Foto: Wood

Koncertno promovišući debi album “Škrtice” (Lampshade Media 2016), Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković zatresli su i protresli dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa “Mudrolijama”.

Koncertna promocija debi albuma „Škrtice“

Zoran Kostić Cane Škrtice, zatresle  Amerikanu
“Šrkrtice” i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku, Foto: Wood

Cane je kratko poručio:
– Dobrodošli u škrtičnjak!
Bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao “Amerikanom”, uz podršku raspevane mase, “Paranormalno”, “Kulise”, “Vreme”… “Škrtice” su tokom koncerta raspalile i “Zaborava nema”, “Moja ljubav je teška”… a posle završne “Tik tak”, grupa se na bučne pozive publike vratila na zasluženi bis. Cane je još jednom, sada definitivno, “odjavio” bend, i to na specifičan način – svakom članu dodat je “prefiks” Škrti.

Muzički sastav „Stupovi“ održao koncert u Hramu svetog Save

Zoran Kostić Cane Škrtice, zatresle  Amerikanu
Foto: Wood

Koncert u Domu omladine Beograda je potvrda da “Škrtice” i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku. Baš kao i u regionu, gde je debi album zaradio hvalospeve kritike.
A da ih publika dobro zagrejana dočeka, svojski se potrudio Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu. Ujedno su najavili i skorašnju promociju svog prvog izdanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde