SKC: “Zemlja gruva” slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni

0
25

Dugogodišnje iskustvo je naučilo članove “Zemlje gruva” da se prilagode publici i naprave dobru atmosferu, kako u malim klubovima tako i na velikim festivalima, kao što su Exit, Beovizija i Nisomnija…

SKC: "Zemlja gruva" slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceniKoncertom u beogradskom SKC-u 8. decembra “Zemlja gruva” proslaviće 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni. Bio je to nastup na Beoviziji 2008, sa numerom “Čudni svetovi”. Nakon objavljivanja prvog albuma “WTF is Gruvlend” 2010, i hitova “Najlepše želje” i “Nisam znala da sam ovo htela”, grupa je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka. I to, ne samo u Srbiji već i na teritoriji bivše Jugoslavije.

„Plodni dani“ novi singl grupe „Zemlja gruva“
SKC: "Zemlja gruva" slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni
Foto: Kosta Mushu Đuraković / Facebook Zemlja Gruva

Mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza… “Zemlja gruva” je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija “Gruvlend”.

SKC: "Zemlja gruva" slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni
Prvo pojavljivanje na Beoviziji 2008, Foto: facebook /ZemljaGruva

– Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni. Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku žurku kojom ćemo započeti sledeću deceniju gruva! – poručuju vlasnici hitova “Jednom je sada”, “Sudopera”, “U opasnosti”, “Afrika”, “Jače manijače”, “Đango”, “Vucibatina”…

„Zemlja Gruva“ promoviše „Ljubav i more“

“Zemlja gruva” će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom. Karte za koncert u SKC-u, po ceni od 1.000 dinara, mogu se kupiti na zvaničnom sajtu benda.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde