Fest: Ska pank žurka u Zemunu uz bend “Samostalni referenti”

0
73

Beogradska grupa “Samostalni referenti” važe za jedan od ska bendova koji najduže postoji i najaktivniji je u Srbiji i regionu.

Fest: Ska pank žurka u Zemunu uz bend "Samostalni referenti"

Članovi ovog sastava napraviće ska pank žurku 21. decembra, kada će nastupiti u zemunskom klubu “Fest”.

Legendarni riječki “Fit” u zemunskom “Festu” 28. decembra

Od 1996. godine, kada su se okupili, pa do danas, njihove energične svirke pokreću publiku na đuskanje uz autentičnu, plesnu mešavinu ska i pank muzike, sa izraženim duvačkim deonicama trube, trombona i saksofona, pojačanim violinom.
Tekuću godinu proveli su izuzetno aktivno nastupajući na raznim letnjim festivalima u zemlji (Arsenal Fest; Exit; Belgrade Beer Fest…). Takođe, družili su se i sa publikom u regionu.

II Festov Demo fest: Prijavljivanje bendova od 1. do 31. decembra
Fest: Ska pank žurka u Zemunu uz bend "Samostalni referenti"
“Samostalni referenti”, Foto: Aleksandar Zec

– “Fest” je nama kao druga kuća! Tu smo postali “veliki” bend. Ovo će nam biti petnaesti nastup u ovom zemunskom klubu, za 23 godine koliko bend postoji! – kažu članovi benda “Samostalni referenti”. Poručili su i da će u subotu ujedno biti treci dan slave sv. Nikola, te publika može da očekuje “totalno ludilo”.

“Samostalni referenti” su na svakom dosadašnjem nastupu u klubu “Fest” pravili odličnu atosferu, pa je za očekivati da tako bude i ovog puta. Ulaznica je 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde