RTS: Sitkom “Slučaj porodice Bošković” od 18. novembra

0
233

Na male ekrane stiže nova domaća serija.

RTS: Sitkom "Slučaj porodice Bošković" od 18. novembra
Foto: Košutnjak film

Od srede 18. novembra, radnim danima na Prvom programu RTS-a od 20.05h premijerno će se emitovati porodični sitkom “Slučaj porodice Bošković”. Svaka epizoda traje 24 minuta. Serija je snimljena po scenariju Katarine Ralević i Nine Džuver, a u izvršnoj produkciji “Košutnjak Film”.

Glavni junak sitkoma je neuspešni glumac Gavrilo Bošković (Radivoje Raša Bukvić). On je oženjen Danijelom (Nataša Marković), koja sa 40 godina odlučuje da se vrati na fakultet. Žive sa decom Veliborom (Đorđe Kadijević) i Jovanom (Silma Mahmuti) u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu. Kao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera (Bojan Dimitrijević), otkačenu tetku Olju (Jelisaveta Koraksić) i ekstravagantnu baku (Jelisaveta Seka Sablić).

“Hotel Balkan” – borba za nasledstvo, spletke, tajne, gresi, intrige
Slucaj-porodice-boskovic nataša marković raša bukvić
Boškovići – Nataša Marković i Radivoje Raša Bukvić, Foto: Košutnjak film

Kroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove porodice upoznajemo svakodnevicu i ličnosti koje su svuda oko nas ili, možda, baš mi. Seriju vidimo kroz vizuru Jovane koja snima vlog na temu svoje porodice, i otkriva nam njihovo harmonično ludilo na svoj način.

Sve srećne porodice su lude. Boškovići su normalni na srećan način. Srećne porodice su povremeno i nesrećne, i lude, i komplikovane. Ono što ih čini srećnim jeste da su funkcionalne u svojoj disfunkciji. Boškovići se vole, i to ih čini srećnim…

Pogledajte trejler za dugoočekivanu seriju “Kosti”
Slučaj porodice Bošković 03 rts
Iz serije “Slučaj porodice Bošković”, Foto: Košutnjak film

Glavne uloge u seriji “Slučaj porodice Bošković” tumače Radivoje Bukvić; Nataša Marković; Silma Mahmuti; Đorđe Kadijević; Bojan Dimitrijević; Jelisaveta Koraksić; i Isidora Janković. U ostalim ulogama pojavljuju se Jelisaveta Seka Sablić; Svetlana Ceca Bojković; Ivan Zablaćanski; Anica Dobra; Zoran Cvijanović; Jelisaveta Orašanin; Igor Đorđević; Petar Benčina; Gordan Kičić; Jelena Stupljanin; Vojin Ćetković; Feđa Stojanović i mnogi drugi.

Urednik serije je Marko Novaković, a reditelji su Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković. Direktori fotografije su Radoslav Vladić i Darko Stanojev; scenograf Zorica Čobanović; kostimograf Snežana Karl; a muziku su komponovali Aleksandra Kovač i Roman Goršek. Producent serije je Katarina Ralević.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde