Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publiku

0
103

Nova sezona Beogradske filharmonije nikad nije počela veselije. A, i slađe!

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publikuZapočela je uz koncerte za bebe koje je ova institucija priredila prvi put do sada. Umesto jednog kako je planirano, orkestar je održao četiri besplatna koncerta. I, tako uveo mališane u svet klasične muzike, pre nego što su mnogi od njih napravili svoje prve korake.

Beogradska filharmonija: Besplatni koncert za bebe 5. septembra

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publikuVeć je hol Beogradske filharmonije izgledao sasvim drugačije jer je bio pretvoren u “parking” za brojna kolica, a Sala Filharmonije u muzičku igraonicu. Na šarenim strunjačama ispred orkestra, bebe su mogle slobodno da uživaju u muzici kroz igru. Druge su u naručju roditelja bile udobno smeštene u stolicama, a neke su spokojno dremale. Najmlađi posetilac je bio Stefan koji ima samo 23 dana, a već je uspeo da čuje Beogradsku filharmoniju!

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publikuOrkestar je izveo Simfoniju uspavanki i dokazao da i najmlađoj deci prija klasična muzika ako se prezentuje na adekvatan način. Bebe su nagradile muzičare živahnim aplauzima i pesmom.

„Bitije ljudsko“: U novoj koncertnoj sezoni Beogradske filharmonije i koncerti za bebe

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publikuFilharmoničari ne kriju da su ovo bili najlepši koncerti u njihovim karijerama i raduju se novim terminima za druženje sa bebama u januaru i aprilu. Uz obećanje da će koncertnih termina biti još više!

E. A.
Foto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde