“Shuriken Open Air”: Otvaranje letnje sezone na Petrovaradinskoj tvrđavi 16. juna

0
94

Šurenje na otvorenom biće i ove godine, na starom i dobro poznatom mestu, na Petrovaradinskoj tvrđavi.

letnji šiz otvaranje letnje sezone na Petrovaradinskoj tvrđavi“Shuriken Open Air” festival će se održati 16. juna. A, što će ujedno biti i otvaranje letnje sezone na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nastupiće britanski liquid drum and bass duo – “Hybrid Minds”.

Vodeći svetski mediji: Umesto Ibice pravo na Exit – najkul festival Evrope

Hybrid MindsInače, Drop Sensei je mlada organizacija koja za pet godina svog postojanja stoji iza više od 100 muzičkih događaja sa mnoštvom domaćih i stranih producenata i DJ-a.
– Posle pet godine organizovanja “Šurenje” događaja, otišli smo korak dalje, stvarajući potpuno novi koncept Drum and Bass događaja u Srbiji pod nazivom – “Shuriken”, koji je ujedno i prvi srpski drum & bass festival. Svake godine se održava leti i zimi u Novom Sadu, tačnije sredinom juna i početkom decembra. “Shuriken” događaje prati veoma pozitivna energija i jedinstvena atmosfera po kojoj se ti događaji razlikuju od drugih. Kao svoj cilj, Drop Sensei je postavio kvalitetan provod uz energičnu Drum and Bass muziku, pokretanje mladih ljudi i promociju ovog žanra u Srbiji – navode iz Drop Sensei organizacije.

Exit Vibe: Dave Clarke 9. juna u kragujevačkom Kneževom arsenalu

exit bass stage drop seinsei Drugu godinu za redom, Drop Sensei organizacija dobija svoju binu na Exit festivalu u cilju promocije i širenja kulture Drum & Bass muzike na festivalu. Ove godine lokacija bine je ekskluzivna, preko puta Explosive Stage i mnogo većeg kapacita, čak 2.000-3.000 ljudi. Za dva dana programa nastupiće svetske popularne zvezde sa četiri različita kontinenta. To su: Alibi iz Brazila; Trei sa Novog Zelanda; A.M.C iz Velike Britanije; i duo Paul T & Edward Oberon iz Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. Lokalnu podršku hedlajnerima daće domaćini bine, Drop Sensei; Kula Vubass i Koleo iz Hrvatske; Speaker Humpin iz BIH; Mi:Low iz Austrije; i veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Srbije, Bane, Friski, Synchronicity; i dva pobednika konkursa “Play @ Exit Festival 2018”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde