Nastavak saradnje: Seve i Danijela snimaju duet “Sestre”

0
231

Atraktivne Splićanke, koleginice i drugarice od ranog detinjstva, Severina Kojić i Danijela Martinović, nastavljaju poslovnu saradnju.

Seve i danijela nastavljaju saradnju uskoro duet Sestre
Drugarice i saradnice, Foto: Facebook / Danijela Martinović

Seve i Danijela snimiće duet “Sestre”. Biće to drugi singl koji Kojićeva producira za Martinovićevu, a posle dobro prihvaćene kod publike pesme “Telefon”.

Njihovo poznanstvo datira od najranijeg detinjstva. Vremenom je postajalo sve bliskije i preraslo je u iskreno prijateljstvo, kako obe kažu. Nedavno su poslovno sarađivale, pa se Severina prihvatila produkcije Danijeline numere “Telefon”. I ne samo to. Na nagovor drugarice Martinovićeva je promenila svoj imidž u famme fatale.

Severina producirala baladu Danijele Martinović „Telefon“

– Naredne nedelje njih dve će snimiti zajedničku pesmu “Sestre”. Biće to duet i drugi singl koji Severina producira za Danijelu posle vrlo dobro prihvaćenog singla “Telefon”. Danijela trenutno radi na svom novom albumu. Život ih je ponovo spojio! – rekao je za tportal izvršni producent Martinovićeve, Edvin Softić.

Seve i danijela nastavljaju saradnju uskoro duet Sestre
Uskoro duet “Sestre”, Foto: Facebook / Danijela Martinović

– Iste ulice, riva, “Mozaik”, gde je valjda počeo svako ko je želeo pevati. Posle završene srednje škole postala sam pevačica “Magazina”, a Seve je gradila samostalnu karijeru. Viđale smo se na snimanjima, po hotelima, u muzičkim studijima – izjavila je ranije Danijela Martinović.

Stigao je Severinin „Hazarder“

Pevačice su se posebno zbližile radeći zajedno na mjuziklu “Naša bila štorija”. Pre toga su bile na odmoru u Dubaiju, a Severinu je Danijela sa Petrom Grašom posećivala u bolnici dok je bila u drugom stanju. Lep primer da na estradi ne vladaju samo sitni interesi i nezdravo rivalstvo.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde