Beogradska filharmonija: Klasika za bebe – šest koncertića u septembru

0
8

Nakon velikog interesovanja za ciklus koncerata za bebe, Beogradska filharmonija nastavlja sa najslađim nastupima i u novoj sezoni.

Beogradska filharmonija: Klasika za bebe - šest koncertića u septembru

U septembru će biti šest koncertića, na kojima će sigurno, kao i do sada, bebironi se igrati na strunjači postavljenoj ispod orkestra i uživati u zvucima klasične muzke.
Orkestar je spremio nov repertoar za publiku od nula do dve godine. Prva druženja su zakazana za 25, 26. i 27. septembar od 11 i 12,30h. Svi koncerti su besplatni!

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publiku

Podela besplatnih karata za prvi, septembarski ciklus biće u sredu (18. septembar) od 10h na blagajni institucije (Studentski trg 11).
Kao i do sada, koncerti su u sali Beogradske filharmonije, koja se pretvara u muzičku igraonicu prilagođenu najmlađoj publici. U trajanju od 30 minuta, bebe će moći da slušaju i igraju se uz Šumanovo “Sanjarenje”; Debisijevu “Mesečinu”; Šubertovu “Serenadu”; Sen-Sansovog “Labuda”; i još mnogo drugih, slikovitih kompozicija.

Beogradska filharmonija: Klasika za bebe - šest koncertića u septembru
U septembru biće šest koncertića za najmlađe i najslađe posetioce

Zbog ogromnog interesovanja, ali i ograničenog broja posetilaca po koncertu, Beogradska filharmonija isti ciklus planira i u novembru. Već je planiran i za narednu godinu, u aprilu i maju 2020.

Foto: Beogradska filharmonija / Marko Đoković

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde