Serija “Besa” od 16. decembra na MTS televiziji

0
2482

Serija „Besa“ otkriva na šta je čovek spreman da bi zaštitio porodicu.

Serija "Besa" od 16. decembra na MTS televiziji

“Besa”, prva domaća serija koja prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija, biće prikazana premijerno 16. decembra na novom kanalu Superstar TV na MTS televiziji. Gledaoci će nove epizode moći da prate svake nedelje od 21h.

TOP kanal: “Žigosani u reketu”od 1. novembra, “Ubice mog oca 3” od 12. novembra

Priča prati Uroša Perića (Radivoje Raša Bukvić), porodičnog čoveka iz Beograda i oca dvoje dece. On vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori učestvuje u saobraćajnoj nesreći. U toj saobraćajnoj nesreći, ne njegovom greškom, strada mlada devojka Besijana (glumica Elizabet Brodić). Stvar postaje mnogo ozbiljnija kada Uroš, probudivši se u bolnici, sazna da je poginula devojka ćerka najvećeg balkanskog narko-bosa Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj).

Serija "Besa" od 16. decembra na MTS televiziji
Radivoje Raša Bukvić tumači glavnog junaka Uroša
Povratak Ruzmarina: Kulinarsko–putopisni serijal Slobodana Bićanina Bićka

Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci (Miloš Timotijević). On vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši…

U napetom serijalu, iz epizode u epizodu pratimo glavne likove koji se na različite načine bore sa sopstvenim izborima i koji prikazuju kako kratak momenat u kojem se njihovi putevi ukrste zauvek menja tok života svakog od njih.

U Barandi počelo snimanje druge sezone serije “Senke nad Balkanom”

“Besa” je okupila poznate svetske i domaće scenariste, regionalnu i inostranu glumačku postavu, više od 200 glumaca sa prostora bivše Jugoslavije i šire. I, garantuje da će publiku držati na ivici stolice tokom svih 12 epizoda. 

Prvi put je na našim prostorima proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama “Hustle”; “Life on Mars”…), u ulozi glavnog pisca i kreatora, zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem (“Death in Paradise”; “Misfit”…) snimao je “Besu” preko 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana. Serija je snimljena u koprodukciji AntennaGroupStudios, Adrenalin produkcije i Red Planetpictures.

VLADIMIR TAGIĆ i GORAN STANKOVIĆ o seriji “Jutro će promeniti sve”

Glavne uloge igraju Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj. Tu su i Lana Barić; Milica Gojković; Milan Marić; Gresa Palaska; Radoslav Milenković; Hana Selimović; Marko Janjić; Mensur Safćiju; Boris Milivojević; Ivan Zarić; Sebastijan Kavaca; Kamka Točinovski; Milena Radulović; Slaven Došlo i mnogi drugi.

SUPERSTAR TV možete da pratite samo na mts digitalnoj televiziji, na poziciji 103. Ovaj premijum kanal je dostupan i u HD rezoluciji, u okviru HD paketa, na poziciji 707.

E. A. / Foto: Promo


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde