Sergej Ćetković proslavio rođendan na koncertu u Beogradu

0
198

Poznati i popularni crnogorski pevač i kompozitor održao je za Dan žena prvi, a onda sutradan i drugi koncert u srpskoj prestonci.

Sergej Ćetković SC Foto: Dragan Smiljkovic
Foto: Dragan Smiljkovic

Sergej Ćetković održao je dva spektakularna koncerta u beogradskom Sava centru, čija dvorana je obe večeri bila popunjena do poslednjeg mesta. Pevač je pevao damama za 8. mart, i ujedno na najlepši način proslavio svoj 42. rođendan. Iz prvog reda bodrile su ga supruga i ćerkice. Kada se na početku koncerta obratio posetiocima, publika ga je prekinula, zapevavši “Danas nam je divan dan”.

Sergej Ćetković i Stjepan Hauser iz „2Cellos“ snimili „Oči nikad ne stare“
Sergej Ćetković SC Foto: Luka Pilipović
Foto: Luka Pilipović

– Moje divne dame, drage mame, srećan vam 8. mart. Slavio sam rođendane sa 10, 50 i 4.000 žena, ali veliko mi je zadovoljstvo da vam se poklonim na svoj 42.rođendan i proslavim ga sa vama. Siguran sam da će ovo biti moja najbolja rođendanska žurka – rekao je Sergej.

Sergej Cetkovic-Jasna Gospic5
Jasna i Sergej pred izlazak na scenu Sava centra, Foto: Promo

Specijalna gošća na njegovim koncertima bila je Jasna Gospić, koleginica i dobra prijateljica, sa kojom je snimio prelepi i izuzetno slušan duet “Da si tu”.

Jasna Gospić i Sergej Ćetković predstavili spot za pesmu „Da si tu“

– Atmosfera je bila fantastična! Prvi put sam prisustvovala nekom Sergejevom koncertu i oduševila sam se njegovom energijom i načinom na koji komunicira sa publikom. Sergej je neverovatno talentovan, zaista sam uživala u toj perfekciji izvođenja pesama, ali i u atmosferi prepunoj najlepših emocija. Bila mi je čast i zadovoljsto da sam bila njegova gošća i na oba koncerta. Poželela sam mu još mnogo rođendana, ali i ovako punih dvorana širom regiona, jer Sergej je zaista jedinstven! – rekla je Jasna Gospić.

Sergej Ćetković SC Foto: Luka Pilipović
Foto: Luka Pilipović

Posle drugog koncerta, Sergej je u društvu prijatelja i kolega i na zvaničnoj zabavi proslavio 42. rođendan. A, pevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati. U opuštenoj atmosferi nakon odlično odrađenog posla, Ćetković je za prijatelje zapevao i narodnjake! Tako je, između ostalog, svoje goste počastio izvođenjem hitova Halida Bešlića, a Jasna i slavljenik snimili su i poslali video poruku narodnjačkoj legendi.

Marija Perović završila snimanje mini-serije „Grudi“, premijera naredne godine
Jasna Gospić Jelena Tomašević proslava rođendana Sergeja Ćetkovića
Jasna Gospić i Jelena Tomašević na proslavi Sergejevog rođendana, Foto: Promo

Među brojnim poznatim ličnostima na rođendanu su bili i pevačica Jelena Tomašević, bivši košarkaš, a danas potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, autorka i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom” Vesna Dedić i drugi.

Sergej će 17. marta održati koncert u Novom Sadu.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde