Bjeline “Senke nad Balkanom 2” i “Žigosani u reketu” premijerno na TOP kanalu

0
1405

Publika u Srbiji i regionu s nestrpljenjem iščekuje nastavak serije “Senke nad Balkanom”.

Dragan Bjelogrlić na panelu Kopaonik biznis forum Foto Printskrin
Dragan Bjelogrlić na panelu na Kopaoniku, Foto: Printskrin YouTube / Savez ekonomista Srbije

Kako je ranije najavljeno, nove epizode počeće da se snimaju ovog leta. A sada je poznato i gde će se emitovati. “Senke nad Balkanom 2 ” premijerno će se prikazati na kablovskom TOP kanalu! To je u svom saopštenju potvrdila United Media.

DRAGAN BJELOGRLIĆ: Umetnici su ljudi koji su opsednuti sobom

Scenaristički tim nove sezone “Senki” čine Dragan Bjelogrlić, Vlada Kecmanović, Dejan Stojiljković i Stevan Koprivica. Radnja se nastavlja tamo gde se završila poslednja epizoda prvog ciklusa i prikazivaće događaje na Balkanu iz 1933. i 1934. godine. A, koji su prethodili Marsejskom atentatu u kom je ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar Karađorđević. U glavnim ulogama i dalje će biti Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Marija Bergam, Goran Bogdan…

MARIJA BERGAM: Mlada, lepa, talentovana
senke-nad-balkanom Bjela
Na snimanju serije “Senke nad Balkanom”, Foto: Senke nad Balkanom

Osim “Senki nad Balkanom 2”, United Media sarađivaće sa Draganom Bjelogrlićem na produkciji još jedne serije – “Žigosani u reketu”.
– Vrlo smo srećni što smo započeli saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, umetnikom i nepogrešivim hit-mejkerom, te da ćemo na taj način nastaviti gledaocima da pružamo ekskluzivne i visoko kvalitetne sadržaje – istakla je ovim povodom Aleksandra Subotić, direktorka United media.

DRAGAN BJELOGRLIĆ: Istorija koju nas nisu učili

“Žigosani u reketu” je radni naslov nove igrane serije o sudbini dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke – Srbin i Hrvat. Bjela je idejni tvorac i koproducent ove serije o životu i susretu posle 20 i kusur godina nekadašnjih košarkaških legendi, ali neće učestvovati kao reditelj i scenarista u njenoj realizaciji. Režiju će kao i pisanje scenarija poveriti grupi drugih autora.

Snimanje druge sezone „Senki nad Balkanom“ počeće na leto

Ekipa scenarista je već oformljena i priča o sudbini dva bivša velika košarkaša se uveliko sklapa. Pored Bjelogrlićevog sad već stalnog saradnika Vladimira Kecmanovića, tu su još pisac Kosta Peševski i scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić (između ostalog učestvovao u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije “Bitange i princeze”). Imena reditelja i glumaca još nisu poznata. Pored košarke, kroz seriju će gledaoci pratiti snažno isprepletane pojedinačne životne sudbine glavnih aktera. Snimanje “Žigosanih” će početi u narednih mesec-dva, a emitovanje je planirano za jesen.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde