“Senke nad Balkanom 2”: Na EON platformi od 8. novembra sve epizode druge sezone

0
1634

“Senke nad Balkanom 2” je prva domaća serija koja će moći da se odgleda odjednom.

"Senke nad Balkanom 2": Na EON platformi od 8. novembra sve epizode druge sezone

“Senke nad Balkanom 2”, nastavak najgledanije domaće TV serije, pored dinamične i misteriozne radnje, baš kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serije. Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju svih 10 epizoda druge sezone popularne serije. One će biti dostupne na EON platformi. Popularan termin za ovakav princip je “bindžovanje”.

“Senke nad Balkanom 2” osvojile nagradu publike na jubilarnom 25. SFF-u

– Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad “konvencionalnim medijima” i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka da sve epizode serije “Senki nad Balkanom 2” budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovo dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju – izjavio je Dragan Bjelogrlić, kreator i reditelj “Senki nad Balkanom”.

“Senke nad Balkanom 2”: Objavljena prva pesma – “Barjak”

Svi oni koji odmah žele da otkriju sve misterije “Senki 2” će od 8. novembra vrlo jednostavno moći preko platforme EON da poruče svih 10 epizoda za 990 dinara, bez obzira kod kog su internet provajdera. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTv PLus-a.

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedeljak počev od 11. novembra.

“Senke nad Balkanom”: Beograd nagradio seriju Dragana Bjelogrlić

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku ćemo i dalje gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović). Oni će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane… Jer, svi se bore za svoju prevlast.

DRAGAN BJELOGRLIĆ: Istorija koju nas nisu učili

I u drugoj sezoni ćemo uživati u rolama koje tumače Marija Bergam; Nenad Jezdić; Goran Bogdan; Jovana Stojiljković; Miloš Samolov; Srđan Žika Todorović; Gordan Kičić; Nikola Đuričko; Nebojša Dugalić; Branimir Brstina; Marko Živić; Toni Mihajlovski; Petar Arsovski… a i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković; Leoni Paraminski; Vesni Trivalić; Marku Grabežu; Igoru Đorđeviću… Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić. Muziku i ovog puta potpisuje Magnifico.

Foto: Aleksandar Letić

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde